Wellnessplein

Body&Bess

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen. Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

2Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen. Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij. Het verhaal startte met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden. Deze productenreeks kreeg later de naam Hydro Sensitive. Intussen werd ook een tweede gamma op de markt gebracht op basis van rijstpoeder dat zich richt naar het herstel van de gemengde en onzuivere huid; het Skin Control gamma genaamd.

Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

 

Body&Bess
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Lieven JacobsLieven Jacobs
20:03 07 Feb 22
Zeer mooie en verzorgde locatie. Coronagewijs goed aangepast. Duidelijke uitleg gekregen en heerlijk genoten van de behandeling.
Nicole Van PuyveldeNicole Van Puyvelde
16:57 27 Aug 21
Wat een aangename ervaring !! Zowel de behandeling als het personeel zijn top !
Sarina HelsenSarina Helsen
14:38 13 Sep 20
Superproducten voor de huid van de meest vette tot de meest gevoelige en fragiele huidjes. Eveneens super voor langdurig zieke en kankerhuidjes 😍😍
Joëlle MertensJoëlle Mertens
19:32 27 Jun 20
Eerlijke natuurlijke producten voor een eerlijkeprijs. Worden ook heel goed verdragen bij eczeem, psoriasis, chemo. Superhydraterend zonder vettig gevoel te geven en dan die geur mmm mmm.
Gilles SchouppeGilles Schouppe
08:08 21 Dec 19
Zeer aangename producten... Ze doen wat ze moeten doen, en de mensen van Body & Bess staan steeds klaar om een beetje uitleg te geven!
js_loader