Wellnessplein

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders. Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf, maar eigenlijk ook voor élke vrouw die in haar make-upstoel plaatsneemt. Dus stelde ze een medisch verantwoorde make-uplijn samen die geschikt is voor élk type huid. Wat het doet met uw huid, is een zaligheid. U wil nooit nog wat anders. JOIN THE POWDER CULT.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Cent Pur Cent is een make-uplijn die bestaat uit natuurlijke en pure mineralen. Dit Belgisch minerale make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Door haar persoonlijke ervaring met een slechte huid en nood aan gezonde make-up, ging ze op zoek naar 100% natuurlijke producten. Zo kwam ze al snel bij minerale make-up terecht.

Met Cent Pur Cent doet ze er echter nog een schepje bovenop, want de losse poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes van Peru. Deze mineralen worden op een eerlijke en zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Ze zijn 100% natuurlijk dus zonder toevoeging van schadelijke stoffen zoals talk, parfum, niet-natuurlijke olie of kleurstoffen. Ook vrouwen met allergieën, acné of andere aandoeningen willen niets anders meer.

Cent Pur Cent focust op feeling healthy, feeling happy & feeling good. Elke vrouw kiest ervoor om op een makkelijke en gezonde manier te stralen. Dat kan met Cent Pur Cent. De natuurlijke bestanddelen zorgen ervoor dat dat de make-up zich aanpast aan elk type huid. De poeders hebben bovendien een verzorgende en voedende werking.

 

Cent Pur Cent
5.0
Gebaseerd op 139 beoordelingen
powered by Google
Katrien CustersKatrien Custers
09:08 26 Feb 22
Éindelijk vond ik een make-up merk dat aanvoelt als een tweede huid!🤗Cent Pur Cent is anti-allergeen en vervaardigd uit natuurlijke producten.Ook is het merk tegen dierenproeven dus cruelty free!Eens je Cent Pur Cent leert kennen, wil je niets anders meer!Maak kennis met de beste mascara ooit, de onmisbare liquid concealer en uiteraard de kabuki (en zoveel méér)! 😍 Cent Pur Cent heeft ook nog eens een leuke community waar iedereen vragen kan stellen, looks kan posten, ... 🤩
Bernies PoelBernies Poel
19:18 16 Feb 22
Nooit veel makeup gebruikt (behalve wat mascara) en dan op mijn 35ste mijn liefde voor makeup, of beter gezegd mijn liefde voor CPC ontdekt. Topmerk, de mooiste kleurtjes, gezond voor je huid en Nooit het gevoel dat je makeup draagt. Gebruiksvriendelijk en van eigen land wat ik ook wel mooi meegenomen vind.Love it!
Damaris SimoensDamaris Simoens
19:15 16 Feb 22
Cent pur Cent heeft echt geweldige producten! Ik heb best wel een moeilijke huid en kon mijn make-up vroeger maar enkele uurtjes houden, maar nu blijft het de hele dag mooi zitten én het is gezond voor de huid! Beste primer, beste poederfoundations, beste penselen.
Annelies Van den EyndeAnnelies Van den Eynde
17:23 16 Feb 22
Top make-up producten met een visie en verhaal achter! Puur, natuurlijk, gezond. Iedere vrouw laten stralen is de mooiste inspiratie die je kan hebben. Een aanrader zijn de workshops die je kan volgen bij de apotheek. Hier leer je onder begeleiding de producten juist te gebruiken.
Anne KaldersAnne Kalders
16:39 16 Feb 22
Centpurcent geeft me een goed gevoel en past perfect in mijn dagelijks me-time ritueel!! Het zijn pure producten waar heel veel liefde inzit, die gezond zijn voor mijn huid en ze doet stralen op een natuurlijke manier. Of je nu houdt van heel naturel of heel glamoureus, of je veel of weinig tijd in je make-up wilt steken, voor iedere smaak, voor elk moment en voor elk type huid zit er wel iets in het gamma. Alles is multifunctioneel en met elk product kun je een geslaagde look creëren. Dat vind ik fijn! Je hebt niet veel nodig, maar alles ziet er zo mooi uit en voelt zo fijn aan, dat je er gewoon meer van wil. De producten hebben een hele fijne textuur wat een natuurlijk gevoel geeft en toch voldoende dekking. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd. Een extra plus is dat er ook wordt nagedacht over hergebruik. En voor mij ook niet onbelangrijk: het is een lokaal merk, ik weet waar het vandaan komt. Absoluut topmerk. Love it! Wil niets anders meer. 💯💝🥰
Kim HermansKim Hermans
16:12 16 Feb 22
Cent Pur Cent kwam op mijn pad toen ik geconfronteerd werd met borstkanker. Alvorens te starten met chemotherapie ging ik naar een CPC workshop voor (ex) kankerpatiënten in een apotheek te Hasselt. Make-up gebruiken tijdens chemo, immunotherapie en andere behandelingen werd me afgeraden owv de zware metalen (lood, cadmium, nikkel, arsenicum,…) die erin verwerkt kunnen zitten, maar toen leerde ik CPC healthy & mineral make up kennen! Alle vrouwen willen stralen en zichzelf vrouw voelen en dat is nog meer het geval als je kankerpatiënte bent. Zonder haren, wimpers en wenkbrauwen ben je direct expressieloos en meer dan ooit wilde ik - wat ik wel nog had - in de verf zetten. Via een digitale 1 op 1 sessie met Carrie was ik helemaal verkocht en begon mijn kleine verslaving 💖Prachtige verpakkingen, kwaliteitsvolle producten, betaalbare prijzen en vooral gezonde minerale producten. Iedereen wil investeren in gezondheid via voeding, beweging en voldoende nachtrust bvb dus waarom niet investeren in healthy make up?! Ik kan er niet meer zonder en ook al voel ik me soms slecht door pijn enz, zeggen mensen: Maar jij ziet er goed uit! En dan antwoord ik: Met CPC op je snoet, zit je helemaal goed 😉
Els CornitensisEls Cornitensis
12:00 16 Feb 22
Eindelijk een merk gevonden waar ik me 500% goed mee voel! 🤩🥰Jaren heb ik met cosmetische merken gewerkt van in de Ici Paris... maar ik stond er nooit niet 100% achter het was omdat ik toen niets anders vond.Tot ik vorig jaar bij mijn favoriete apotheker Hustings in Wellen Cent Pur Cent heb leren ontdekken en ik moet zeggen... het is een gezonde verslaving... zeer weinig last van acne en onzuiverheden en ik voel dat mijn huid terug kan ademen zelfs met make-up op mijn gelaat! Kortom ik ben een grote fan!!! 💞💞💞Doe zeker zo verder en ik kijk telkens uit naar de vele nieuwtjes! 💗🥰🤩
Leen lantmeetersLeen lantmeeters
11:40 16 Feb 22
Cent pur cent is bij uitstek mijn favoriete make-up merk om mee te werken! Het zijn stuk voor stuk fantastische producten! Een eerlijke prijs voor super kwalitatieve producten! ❤️Bovendien is het ook nog heel goed voor je huid, dus wat moet je nog meer hebben?I just love it all 🤩 🤩
Lise HallezLise Hallez
11:12 16 Feb 22
Fantastische & mooie make-up producten. Ik heb zelf een erg gevoelige huid, de producten van Cent Pur Cent hebben ervoor gezorgd dat ik geen last meer heb van een droge huid of uitslag en er elke dag op mijn best uitzie!
Carrie MuñozCarrie Muñoz
15:17 23 Dec 20
Ik ben helemaal verliefd op Cent Pur Cent.9 jaar geleden volgde ik de opleiding tot MakeUp Artist bij Caroline, ik ben haar al die tijd blijven volgen en zo ook een gebruiker geworden van haar make-up lijn.Mijn huid ademt en dat voel en zie je, voor mij geen dikke plamuurlaag maar liever iets wat mij verzorgt en mij een stralend resultaat geeft.Ik kan het iedereen aanraden, welk type huid je ook hebt!
js_loader