Wellnessplein

I.AM.KLEAN

Minerale make-up voor elke vrouw Hou je van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus? Dan past i.am.klean perfect by jouw lifestyle.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Houdt jij van duurzaam, gezond en luxueus? Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij jouw lifestyle! Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk is ontwikkelt door toponderneemster Caroline Rigo. Caroline Rigo is van mening dat elke vrouw het recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en healthy make-up. Toen ze besefte dat vrouwen in haar make-upstoel hier ook echt nood aan hadden, maar geen enkel merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat ze zelf iets moest maken. Zo ontstond Cent Pur Cent in de medische wereld en farmacie. Bovendien werd de vraag naar gezonde en natuurlijke make-up ook binnen de beautywereld elke dag groter. Op die manier werd een nieuwe, pure en natuurlijke make-uplijn geboren: i.am.klean.

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up uiterst gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt van i.am.klean. Want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

Naast gezond en natuurlijk, is i.am.klean ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

 

i.am.klean
5.0
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Evy Van der ElstEvy Van der Elst
10:27 23 Apr 22
Heel fijn make-up merk! Goede dekking en geen last meer van uitslag in mijn gezicht!Ik ben fan!
Julie BrouxJulie Broux
07:26 22 Mar 22
i.am.klean is 1 van de beste parfumvrije merken. Ik ben onlangs te weten gekomen dat ik een parfumallergie had en ik was nu al een tijdje op zoek naar goede make-up zonder parfum. Deze make-up is echt gewoon geweldig en zijn prijs waard.Het product zelf is echt geweldig maar ook de verpakking is super mooi en van hele goede kwaliteit.
Bianca VancraeynestBianca Vancraeynest
15:03 15 Mar 22
Super tevreden over mijn eerste aankoop,alsook voor de vlotte levering van de producten
chayenne de zutterchayenne de zutter
08:37 31 Jan 22
Ik heb al meerdere producten van i am klean en ik ben er al altijd super tevreden van geweest!Deze keer heb ik met een online cadeaubon die ik kreeg voor kerstmis een concealer en een make up tas gekocht!Die tas is echt prachtig + echt wel een musthave en zoooo praktisch in gebruik .. super handig en er kan echt veel in! I love it! 😍De concealer is meteen getest en goedgekeurd!Concreet? Ga gewoon naar i am klean je zal het je niet beklagen! Top merk! Toppers! 💕🤩Weer een tevreden klant ❤️
Jill JanssensJill Janssens
08:04 03 Dec 21
Heel fijne ervaring! Een aantal zaken gekocht met Golden Thursday en daardoor ook enkele spullen gekocht met korting. Supertof! Vlot kunnen bestellen en mijn levering snel ontvangen. En daar bovenop zijn het allemaal nog eens topproducten!
Viona BoesmansViona Boesmans
09:06 19 Oct 21
Zo blij weer met mijn geleverd pakje. Super goede make up. Love it!
Annelies FrançoisAnnelies François
18:58 29 Sep 21
i.am.klean doet wat geen enkele andere firma doet! Deze firma levert niet zomaar een make-up stand.In tegendeel ze helpt jou jouw verkoop te boosten, ze geeft keigoede ondersteuning, degelijke opleidingen, bedenkt leuke acties waarmee je jouw klanten kan verrassen en bovenal hou ik van haar visie: good hearted, good inspired, good connected.Wat ben ik blij om deel uit te maken van deze positieve rigorgeous community!
Rosaly BettensRosaly Bettens
19:16 17 Aug 21
Sinds oktober 2020 ben ik mijn instituut van start gegaan met i.am.klean.Wat ben ik blij dat dit fantastisch merk op mijn pad is gekomen. Ik werkte voordien reeds 10 jaar met een ander make-up merk Jane Iredale. Maar zeer bewust omgeschakeld. Belgisch, mineraal en clean met vleugje glamour! love it! Hier heb ik nog geen seconde spijt van! De i.am.klean make -up is top, zeer mooie resultaten, handig en duidelijk, aantrekkelijke verkoopbare kleuren zoals de solo magnetische oogschaduws. Geen paletten met diverse kleuren waar je slechts enkele van gebruikt. De klant stelt zelf haar palet samen. Mijn klanten zijn zonder twijfel overgegaan op I.am.klean, zeker na de eerste make-up sessie het resultaat is zeer natuurlijk en voelt geweldig aan en blijft onberispelijk op de huid gehecht. De ondersteuning die ik als klant heb ervaren bij de firma heb ik nog bij geen enkele firma tegengekomen! Ze ondersteunen en denken met je mee! naar workshops, hulp bij demo dagen, social media, verkoopacties , inspiratie sessie's ze staan naast je en niet boven je! Voor de eindconsument altijd euke gadgets bij nieuwe lanceringen van looks of make-up items. En weet je wat ik nog zo tof vindt is dat ze vrouwen met elkaar verbinden en steunen door de hechte community groep zowel op social media als via andere kanalen zo zijn we collega's i.p.v. concurrenten:-) we kunnen altijd van elkaar en iedereen leren!I.AM. IN LOVE zoals je merkt!Liefs Rosaly
js_loader