Wellnessplein

INIKA

De filosofie van INIKA is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruitziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt.

Specificaties

Productprijs

Instapbedrag

Affiliate programma

Inkoop per jaar

Minumum order

INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertrouwelijk biologisch en vegan make-up merk. INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijk make-up.

INIKA is geboren uit een behoefte om te ontgiften. Bewuste consumenten verwijderden al schadelijke chemicaliën uit hun huizen en voeding, en dit werd ingeruild door gezonde, pure en natuurlijke alternatieven. Als het op make-up aankwam, was er geen gezonde optie.

Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is de belangrijkste factor binnen het merk. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen. INIKA is een Australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.