Wellnessplein

PlazaXL

P.J. Troelstraweg 147A
8919 AA Leeuwarden

Tel: 058 585 3705
E-mail: info@plazaxl.nl

Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt zijn we dé online partner in de beauty- en wellnessbranche. Bij PlazaXL heb je alles onder één dak met website, online agenda en marketing.

Daarnaast geven we trainingen op het gebied van marketing, zoals social media, SEO en digitale nieuwsbrieven. Deze marketing trainingen geven we als gastspreker bij gerenommeerde beauty leveranciers of op ons eigen jaarlijkse Beauty Marketing Event. Deze trainingen zijn helemaal toegespitst op de beauty- en wellnessbranche. Ons motto voor de trainingen is duidelijk, kort, interactief en praktisch.

 

PlazaXL
5.0
Gebaseerd op 57 beoordelingen
powered by Google
Marjanne OttenMarjanne Otten
13:52 30 Jun 22
Fijn bedrijf, goede communicatie. Je wordt snel overal mee geholpen waar je niet uit komt.Zeker een aanrader.
Gwen BakkerGwen Bakker
05:25 25 Jun 22
Een top bedrijf waar mensen werken die professioneel zijn, kennis van zaken hebben en klantgericht voor je aan de slag gaan. Ik ben zeer tevreden.
Arno MazereeuwArno Mazereeuw
18:24 20 Jun 22
Begeleiding is zeer goed! Ook al stel je 10x dezelfde vraag, heb totaal geen verstand van deze zaken, maar met de hulp van plazaxl is het zelfs mij gelukt!
super geholpen. snelle service en zelf mij als digibeet hebben ze kunnen helpen en begeleiden. erg blij met mijn nieuwe website
Thea BoermanThea Boerman
19:44 26 May 22
Kort geleden met mijn website over gestapt naar PlazaXL en gelijk een goed contact. Makkelijk bereikbaar en deze mensen denken met je mee.Prettig ook dat men zelf bepaalde kopjes kan aanpassen in de site. Nu al tevreden !
Soumaya SkikaSoumaya Skika
17:35 19 May 22
Topservice van Nico. Hij heeft goed op weg geholpen met mijn website. Het team staat ook altijd klaar voor mijn vragen.
M. S.M. S.
08:37 05 May 22
Super tevreden met alle goede service van PlazaXL! Ik kreeg super snel een mooie opzet voor mijn website en daarna zijn met alle geduld mijn aanpassingen gedaan en al mijn vragen beantwoord. Ik ben blij en raad Plaza XL zeker aan andere salons aan!!
De Wilde OrchideeDe Wilde Orchidee
07:17 07 Apr 22
Na ruim paar te zoeken naar een betaalbare en betrouwbare website bouwer heb via andere schoonheidssalons bedrijf PlazaNL tegengekomen. De samenwerking verliep plezierig, ik ben gehoord en ik kreeg snel terugkoppeling. Eindresultaat is fantastisch. Mooie en veelzijdige website met uitbreidingsmogelijkheden. EN niet onbelangrijk, ik ben nu meer zichtbaar op internet. Wat wil je nog meer....
mooi zuivermooi zuiver
16:50 15 Feb 22
Had al een mooie website(had het idee dat het beter kon ook kwa gevonden worden ) maar via collega's kreeg ik toch de tip om met Plaza Xl te werken.Ik word beter gevonden, het nieuwsbrief programma is echt makkelijk(vergeleken met gratis versies)Als ik een vraag heb helpen ze me binnen 30 minuten en alles is overzichtelijk uitgelegd.Echte experts en denken met je mee.
Jaimy KeilholzJaimy Keilholz
12:34 31 Jan 22
Sinds aan aantal weken ben ik klant geworden bij PlazaXL. Ze hebben mij erg geholpen met de nieuwe website. Ik heb met hun hulp heel veel zelf kunnen doen. Steeds hadden ze weer het geduld met mij en om mijn wensen weer aan te passen. Ik ben heel blij met het resultaat. Een mooie duidelijke website. Vriendelijke medewerkers, en veel kennis. Dank jullie wel. Groetjes BYJAIMY.NL
js_loader

 

Social Media

Je post een leuk bericht, maar er komen weinig likes en geen reacties… Herkenbaar?

In een morgen of een middag leggen onze trainers je uit hoe je dit zelf eenvoudig kunt verbeteren.

Lees verder »

SEO training

Ik heb een mooie (nieuwe) website, maar ik ben niet vindbaar… Herkenbaar? Met meer dan 25 jaar ervaring in de beauty- en wellnessbranche, weten wij precies hoe wij jouw website goed gevonden kunnen krijgen.

Lees verder »