Wellnessplein

VIP Naildesign

Renooishoekstraat 4
3295XT ’s Gravendeel

Tel: 06-30855294
E-mail: info@vipnaildesign.nl

Compleet assortiment

VIP Naildesign biedt een compleet scala aan topproducten. De lijn bestaat o.a. uit gellak acryl, gel, soak-off gels, color acryl, glitters, manicureproducten, nail-art artikelen en aanverwante producten. Niet alleen voor nagelstylistes een mooie productlijn maar ook voor schoonheidsspecialisten en pedicures zijn er verschillende producten in het assortiment te vinden zoals de soak off gels en manicureproducten.

Meest innovatie merk

Bij de ontwikkeling van de productlijn VIP Naildesign is geluisterd naar de wensen van de nagelstylisten. De producten zijn zo samengesteld dat een behandeling voor de stylist makkelijker en sneller te realiseren is. De gel is bijvoorbeeld self-leveling en ook de acryl is zelf egaliserend wat minder vijlwerk betekent. De hechting van de producten is van hoog niveau; bij een juiste applicatie zijn lucht en lifting verleden tijd. Kwaliteit staat bij alle producten voorop. Veiligheid is zeker zo belangrijk. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van grondstoffen die een Europesche goedkeuring hebben.

Nagelstyliste

VIP Naildesign heeft een landelijk lesprogramma waarvoor u op verschillende plaatsen terecht kunt. Niet alleen de vakopleidingen nagelstyling gel en acryl behoren tot het lespakket maar ook voor de cursus Manicure, Nail Art en French pedicure bent u bij VIP Naildesign aan het juiste adres. Alle opleidingen worden in kleine groepjes gegeven zodat de persoonlijke aandacht voor elke cursist gewaarborgd is.

Lees verder »