Wellnessplein

Nagelstyliste

VIP Naildesign heeft een landelijk lesprogramma waarvoor u op verschillende plaatsen terecht kunt. Niet alleen de vakopleidingen nagelstyling gel en acryl behoren tot het lespakket maar ook voor de cursus Manicure, Nail Art en French pedicure bent u bij VIP Naildesign aan het juiste adres. Alle opleidingen worden in kleine groepjes gegeven zodat de persoonlijke aandacht voor elke cursist gewaarborgd is.

Specificaties

Locatie

Periode

Nagelstyliste is een beroep met veel mogelijkheden. Zo kunt u gaan werken in een nagelstudio, zonnestudio, schoonheidssalon, etc. Ook is het mogelijk om als zelfstandige aan de slag te gaan zodat u geheel vrij bent uw eigen tijd in te delen.

Voor een nagelstyliste is er altijd voldoende werk. Voorwaarde is wel dat er kwalitatief goed werk geleverd wordt. Helaas merken wij dat de laatste jaren steeds meer mensen een pakket aanschaffen en zonder opleiding aan de slag gaan. Hiermee is de algemene kwaliteit in het nagelstylingvak erg ver naar beneden gegaan.

Betaalbare kwaliteit

VIP Naildesign laat kwaliteit hand in hand gaan met een gunstige prijsstelling. Dit terwijl er alleen gebruik wordt gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Ook de verpakkingen hebben een luxe uitstraling en zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat VIP Naildesign er zeker van wil zijn dat iedereen, zowel grote als kleine salons, in staat is met topproducten te werken is de winstmarge beperkt gehouden zodat er een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is ontstaan.