Wellnessplein

Cosmi Cosmetics B.V.

Otterkoog 101B
1822BX Alkmaar

Cosmi Cosmetics, opgericht in 2007, is de exclusieve distributeur van het make-up merk Golden Rose Cosmetics voor de Benelux. Wij leveren hoogwaardige cosmetica die uitsluitend verkocht en gebruikt worden door beautygerelateerde salons. Onze klanten profiteren van uitgebreide workshops en trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en producten. We spelen voortdurend in op de nieuwste behoeften en trends binnen de schoonheidsindustrie, waardoor onze klanten altijd een stap voor blijven.

Naast onze distributiediensten biedt Cosmi Cosmetics ook privatelabel services aan voor bedrijven en influencers die op zoek zijn naar op maat gemaakte beautyoplossingen. Onze passie en innovatie drijven ons om producten te ontwikkelen die niet alleen effectief en betrouwbaar zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, staat Cosmi Cosmetics bekend als een betrouwbare partner in de wereld van cosmetica. Of het nu gaat om unieke verzorgingsproducten of supplementen, wij maken jouw schoonheidsvisie werkelijkheid en laten schoonheid stralen in al haar pracht.

Golden Rose Cosmetics

Golden Rose is trots op haar uitgebreide make-up-, nagel- en verzorgingslijn welke wereldwijd wordt verkocht sinds 1983. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige, hypoallergene producten die betaalbaar zijn. Golden Rose is dé keuze voor schoonheidssalons die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve producten. Registreer je als verkooppunt en profiteer direct van hun scherpe inkoopprijzen, zonder verplichte minimale afname. Met toegang tot veelzijdige displays en verkoopstands vanaf slechts 50 euro.

Lees verder »

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over