Wellnessplein

Over ons

Wat is Wellnessplein

Wellnessplein biedt een oplossing voor salons die op zoek zijn. Op zoek waarnaar, denk je misschien. Eigenlijk biedt Wellnessplein een oplossing voor al je zoekopdrachten. Of je nou op zoek bent naar een nieuw merk voor in je schoonheidssalon, een leverancier zoekt die bij je past, nieuwe apparatuur, een opleiding of een evenement; op Wellnessplein kun je je antwoord vinden.

Al heel veel merken zijn bij ons aangesloten en ook steeds meer leveranciers willen hun apparaten tonen op Wellnessplein. Daarnaast hebben we ook een categorie waarop opleiders hun beauty branche gerelateerde opleidingen mogen presenteren en als laatste vind je op Wellnessplein ook een overzicht met alle branche gerelateerde evenementen en open dagen.

Omdat op Wellnessplein alles overzichtelijk wordt gepresenteerd vinden steeds meer schoonheidsspecialisten hun weg naar dit platform. Niet meer eindeloos zoeken, maar alles netjes op een rijtje met handige zoekfilters.

Wellnessplein is het online platform waar salons hun merken, apparatuur, leveranciers, opleidingen en evenementen vinden.

Wie zit er achter Wellnessplein

Wellnessplein is een initiatief van PlazaXL. Met meer dan 25 jaar ervaring de markt zijn we dé online partner in de beauty- en wellnessbranche. PlazaXL biedt een alles onder één dak concept voor de website, online agenda en marketing van je schoonheidssalon.

Daarnaast werkt PlazaXL samen met verschillende grote en kleine leveranciers uit de branche waarvoor we verschillende dingen doen zoals: trainingen, backoffice, cursusagenda, downloadcenter, affiliateprogramma, nieuwsbrieven en nog veel meer.

De kennis van de branche, het grote netwerk van leveranciers en salons bracht ons op het idee om een online platform te bouwen waarop leveranciers hun merken konden presenteren zodat salons niet meer eindeloos lang hoeven te zoeken, maar één platform kunnen bezoeken. Vanwege het succes van dit platform en de vele leveranciers die mee willen doen, blijven we uitbreiden en groeien.

Wellnessplein zijn we allemaal

Over ons gaat eigenlijk helemaal niet over ‘ons’. Wellnessplein is er juist voor de leverancier die gevonden wil worden en de salon die op zoek is. En wij zijn slechts de verbinder tussen de leverancier en de salon in hun zoektocht naar een merk, apparaat, opleiding of evenement.

Ben jij de volgende specialist met een succeservaring door middel van Wellnessplein? Of wil je juist dat je merk onder de aandacht komt van een groot publiek? We helpen je graag, want samen zijn we Wellnessplein.