Wellnessplein

Salonapparatuur

Op zoek naar salonapparatuur voor je schoonheidssalon?

Op zoek naar salonapparatuur voor je schoonheidssalon? Je zit al uren achter je computer om te zoeken naar geschikte apparaten voor je salon en daarnaast heb je verschillende beauty beurzen bezocht. Eigenlijk heb je er alles aan gedaan om geschikte salonapparatuur te vinden maar het blijft lastig om de juiste salonapparatuur te vinden. Daarom willen wij je helpen. Wij zijn Wellnessplein. Hét online platform waar salons hun salonapparatuur vinden.

Steeds meer bekende leveranciers en groothandels uit de Beauty & Wellnessbranche sluiten zich aan bij Wellnessplein zodat ze hun salon apparatuur kunnen presenteren. Wellnessplein is daarom het grootste professionele platform voor salonapparatuur voor schoonheidssalons. Dit gegeven vergroot de kans van slagen bij je zoektocht naar salonapparatuur voor je schoonheidssalon. Veel salons gingen je al voor en zijn daarom erg enthousiaste over al deze prachtige salonapparatuur.

Waarom Wellnessplein?

Wellnessplein is dé oplossing voor schoonheidssalons die een keuze willen maken voor salonapparatuur. Je bent niet de enige salonhouder die op zoek is naar salonapparatuur schoonheidssalon. Maar veel salons lopen aan tegen het probleem dat het aanbod ontzettend groot is maar niet overzichtelijk. Een veel voorkomende zoekopdracht in google is dan ook:

Uw merk hier?

Op Wellnessplein.nl staan ruim 50 professionele merken. Wilt u uw merk ook vermeld hebben? Meld dan hier uw merk aan en wij nemen zsm contact met u op.

Waar vind ik geschikte salonapparatuur voor mijn schoonheidssalon

En het antwoord van google en van de collega’s die je voor zijn gegaan is Wellnessplein! De informatie op Wellnessplein over salonapparatuur schoonheidssalon is altijd up-to-date omdat wij contact hebben met alle groothandels uit de Beauty & Wellnessbranche. Steeds meer groothandels sluiten zich bij ons, waardoor ook steeds meer schoonheidssalons hun weg vinden naar Wellnessplein.

Nu je Wellnessplein hebt leren kennen ben je af van dat eindeloze googelen, vragen stellen op forums of in Facebookgroepen. Je kunt gewoon gebruik maken van de handige filters zodat je eenvoudig en snel salonapparatuur voor je schoonheidssalon vind. Je kunt filteren op bepaalde categorieën zodat je direct de juiste salonapparatuur voor de juiste schoonheidsbehandelingen vindt én in de juiste prijsklasse.

Salonapparatuur zoeken voor je schoonheidssalons deed je voorheen op een beurs. Vanwege Covid-19 was dit een tijdje niet meer mogelijk maar gelukkig kunnen we weer naar een beurs. Wat blijft dat een leuk uitje en wat is het gezellig om elkaar weer te ontmoeten. Wellnessplein is in dat gat gesprongen toen de beurzen gesloten waren maar is gebleven nu de beurzen weer open zijn. Want schoonheidssalons ervaren het als zeer prettig dat ze een platform hebben waar ze al hun salonapparatuur kunnen vinden.

We horen van salons terug dat het met Wellnessplein leuk zoeken is naar salonapparatuur schoonheidssalon. Een bakje thee, laptop op schoot, vanaf je bank, lekker relaxt zoeken naar salonapparatuur schoonheidssalon. Niet alleen tijdens een beurs zoeken naar apparatuur voor in je schoonheidssalon, maar het hele jaar door, op een moment dat het jou past!

Filteren op het juiste salonapparatuur schoonheidssalon

Wellnessplein heeft veelvuldig contact met elke leveranciers uit de branche en samen screenen we de apparatuur zodat we de juiste filters in kunnen stellen. Dit maakt jouw zoektocht naar salonapparatuur schoonheidssalon een stuk eenvoudiger. Nooit meer eindeloze lijsten bij langs met salonapparatuur maar eenvoudig filteren zodat je alleen datgene wat je zoekt te zien krijgt.

Zo kun je in je zoektocht naar salonapparatuur schoonheidssalon bijvoorbeeld filteren op:

Laserontharing apparatuur, IPL apparatuur, Tattoo-removal apparatuur, bodyshaping apparatuur, bodyslimming apparatuur, cryolipolyse apparatuur, figuurcorrectie apparatuur, skincare apparatuur, anti-aging apparatuur, huidverbetering apparatuur en zo zijn er nog veel meer handige filters.

Ben jij op zoek naar een betaalbaar beautyapparaat voor in je schoonheidssalon?

Ook daarbij helpen we je! Filteren kan namelijk niet alleen op het type behandeling waarvoor je het beautyapparaat wilt gebruiken maar ook op prijs.

En mocht je een keuze hebben gemaakt voor een beautyapparaat of je wilt meer informatie ontvangen, dan kan je via Wellnessplein ook direct contact opnemen met de leverancier. Heel veel succes gewenst bij de zoektocht naar salonapparatuur voor jouw schoonheidssalon!