Wellnessplein

De Nederlandse Beauty School

De Nederlandse Beauty School biedt praktijkgerichte opleidingen voor zowel beginners als ervaren professionals in de beautybranche. Met een breed aanbod aan cursussen, zoals huidverzorging, visagie, nagelstyling en permanente make-up, leren studenten van ervaren docenten de nieuwste technieken. De lessen zijn kleinschalig en combineren theorie met praktijk. Na afronding ontvangen studenten een erkend certificaat. Daarnaast zijn er masterclasses en bijscholingsmogelijkheden om kennis up-to-date te houden en in te spelen op trends in de markt.

Wijnhaven 72/86
3011 WT Rotterdam

Gespecialiseerd in opleidingen voor:

Aangesloten bij de volgende keurmerken:

De Nederlandse Beauty School: professionele opleidingen voor schoonheidsspecialisten

De Nederlandse Beauty School biedt een uitgebreid aanbod aan opleidingen en cursussen voor zowel beginners als ervaren professionals in de beautybranche. Studenten kunnen kiezen uit diverse specialisaties, waaronder huidverzorging, visagie, nagelstyling, massage en permanente make-up. De school legt de nadruk op praktijkgericht leren, waarbij ervaren docenten studenten de nieuwste technieken aanleren. Hiermee speelt de school in op de huidige trends en eisen van de schoonheidsindustrie. Daarnaast krijgen cursisten na afronding van hun opleiding een erkend certificaat, waarmee ze hun professionele vaardigheden kunnen aantonen.

Praktijkgerichte opleidingen en persoonlijke begeleiding

De Nederlandse Beauty School staat bekend om haar praktijkgerichte aanpak en kleinschalige lessen. Hierdoor ontvangen studenten veel persoonlijke begeleiding en de ruimte om de aangeleerde technieken in een realistische setting te oefenen. Tijdens de lessen is er een goede balans tussen theorie en praktijk. Studenten leren niet alleen specifieke behandeltechnieken, maar krijgen ook inzicht in zaken als huidtypes, productkennis, hygiëne en klantbenadering. Deze brede basis stelt hen in staat om na hun opleiding zelfverzekerd aan de slag te gaan, zowel in salons als in een zelfstandige praktijk.

Voor zowel beginners als ervaren professionals

De opleidingen van De Nederlandse Beauty School zijn geschikt voor iedereen: van beginners tot gevorderde schoonheidsspecialisten die hun kennis willen uitbreiden. Naast basiscursussen, zoals schoonheidsverzorging en visagie, biedt de school ook gespecialiseerde masterclasses. Deze masterclasses richten zich op specifieke behandelingen en technieken, zoals microblading, lash lifting en medische pedicure. Verder biedt de school bijscholingsmogelijkheden om professionals te helpen hun kennis actueel te houden en nieuwe trends in de markt te volgen.

Met een breed aanbod aan trainingen, focus op kwaliteit en uitgebreide ondersteuning is De Nederlandse Beauty School een uitstekende keuze voor iedereen die een succesvolle carrière in de schoonheidszorg wil opbouwen of verder wil verdiepen.

Anderen bekeken ook:

Ik wil graag een gratis intake gesprek aanvragen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over