Wellnessplein

Arezoo beauty college

Arezoo Beauty College biedt professionele schoonheidsopleidingen, gericht op zowel basis- als gevorderde behandelingen zoals huidverbetering, gezichtsbehandelingen en permanente make-up. Met ervaren docenten en een praktijkgerichte aanpak leren studenten de nieuwste technieken in een realistische salonsituatie. Na afronding ontvangen cursisten een erkend certificaat. Bovendien biedt het college nazorg en ondersteuning, waardoor studenten hun kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen voor een succesvolle carrière in de beautybranche.

Koddeweg 1
3194 DH Rotterdam

Gespecialiseerd in opleidingen voor:

Aangesloten bij de volgende keurmerken:

Arezoo Beauty College: Jouw opleider voor schoonheidsexpertise

Arezoo Beauty College biedt een breed scala aan professionele opleidingen, van basiscursussen tot gespecialiseerde behandelingen zoals huidverbetering, permanente make-up en visagie. Met ervaren docenten en een praktijkgerichte aanpak leren studenten zowel de theoretische kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de schoonheidsbranche. De focus ligt op het combineren van de nieuwste trends met vakmanschap, waardoor afgestudeerden vol vertrouwen de markt betreden.

Een breed assortiment aan opleidingen en certificeringen

Het opleidingsaanbod is afgestemd op diverse niveaus, van beginners tot gevorderde professionals. Naast basisopleidingen bieden ze ook masterclasses op gebieden zoals permanente make-up en huidverjonging. Na het succesvol afronden van een cursus ontvangen studenten een erkend certificaat, wat hun professionele kwalificaties versterkt en hun kansen op succes in de beautywereld vergroot. Bovendien kunnen ervaren schoonheidsspecialisten hun kennis verder verdiepen door specifieke trainingen en cursussen te volgen.

Ondersteuning en nazorg voor een duurzame carrière

De begeleiding stopt niet na de opleiding. De school biedt afgestudeerden nazorg door middel van advies, bijscholing en toegang tot de nieuwste trends en technieken. Regelmatige workshops en seminars voor alumni zorgen ervoor dat oud-studenten hun kennis up-to-date kunnen houden en zich blijven ontwikkelen. Deze focus op voortdurende ondersteuning maakt Arezoo Beauty College een betrouwbare partner voor iedereen die streeft naar een langdurige en succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.

Met hun mix van kwaliteit, praktijkgericht leren en constante ondersteuning is Arezoo Beauty College een topkeuze voor iedereen die zich wil specialiseren of zijn expertise in de beautybranche wil vergroten.

Anderen bekeken ook:

Ik wil graag een gratis intake gesprek aanvragen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over