Wellnessplein

La Lique

La Lique biedt een uitgebreid aanbod aan professionele beauty-opleidingen, van huidverzorging en visagie tot permanente make-up en huidverbetering. De praktijkgerichte trainingen worden gegeven in kleine groepen, met intensieve begeleiding van ervaren docenten. Naast praktijkvaardigheden wordt ook theoretische kennis over huidanalyse en hygiëne behandeld. Na afronding ontvangen studenten een erkend certificaat. La Lique biedt daarnaast nazorg, bijscholing en workshops om professionals te helpen hun kennis actueel te houden en in te spelen op de nieuwste trends.

Celsiusstraat 19
1704 RX Heerhugowaard

Gespecialiseerd in opleidingen voor:

Aangesloten bij de volgende keurmerken:

La Lique: professionele beauty-opleidingen en trainingen

La Lique biedt een breed scala aan professionele opleidingen en trainingen in de schoonheidsbranche. Het assortiment omvat cursussen in huidverzorging, visagie, wimperextensions, permanente make-up, en huidverbetering. De opleidingen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals en worden gegeven door docenten met veel praktijkervaring. Dankzij de praktijkgerichte aanpak krijgen cursisten de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen in een realistische salonsituatie, wat hen voorbereidt op een succesvolle carrière in de beauty-industrie.

Praktijkgericht leren en intensieve begeleiding

Bij La Lique ligt de nadruk op hands-on trainingen, waarbij studenten intensief oefenen onder begeleiding van deskundige docenten. Het werken in kleine groepen zorgt voor persoonlijke begeleiding, waardoor cursisten directe feedback en advies krijgen. Naast de praktijkvaardigheden wordt ook theoretische kennis bijgebracht, zoals huidanalyse, productkennis, en hygiënevoorschriften. Deze combinatie van theorie en praktijk is essentieel om studenten het vertrouwen en de vaardigheden te geven die nodig zijn om professionele behandelingen uit te voeren. De focus op realistische salonsituaties bereidt hen optimaal voor op het werkveld.

Diverse opleidingsmogelijkheden en voortdurende ontwikkeling

La Lique biedt diverse opleidingen, variërend van korte cursussen tot uitgebreide vakopleidingen, geschikt voor elk niveau. Beginners kunnen starten met basiscursussen om de fundamenten van schoonheidsverzorging te leren, terwijl gevorderde professionals hun kennis verder kunnen uitbreiden met gespecialiseerde trainingen, zoals microblading en permanente make-up. Na het succesvol afronden van een opleiding ontvangen studenten een erkend certificaat dat hun vakbekwaamheid bevestigt.

De betrokkenheid van La Lique stopt echter niet na de opleiding. Ze bieden nazorg in de vorm van bijscholing en workshops, zodat professionals hun kennis up-to-date kunnen houden en kunnen inspelen op nieuwe trends in de markt. Deze voortdurende ondersteuning maakt La Lique een betrouwbare partner voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de beautybranche.

Anderen bekeken ook:

Ik wil graag een gratis intake gesprek aanvragen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over