Wellnessplein

Arrancar academy

Arrancar Academy biedt praktijkgerichte trainingen voor beautyprofessionals, waaronder permanente make-up en microblading. Met ervaren docenten en aandacht voor zowel theorie als praktijk leren cursisten hoogwaardige behandelingen uitvoeren. De opleidingen zijn beschikbaar voor alle niveaus, en afgestudeerden ontvangen een erkend certificaat. Daarnaast biedt de academy nazorg en bijscholingsmogelijkheden om hun vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Wijngaardsweg 22
6412 PJ Heerlen

Gespecialiseerd in opleidingen voor:

Aangesloten bij de volgende keurmerken:

Arrancar Academy: specialist in schoonheidsopleidingen

Arrancar Academy biedt een breed scala aan trainingen voor professionals die hun vaardigheden in schoonheidsbehandelingen willen uitbreiden. Deze opleidingen variëren van basistechnieken tot geavanceerde behandelingen zoals permanente make-up, microblading en medische pigmentatie. Dankzij de focus op zowel theorie als praktijk krijgen cursisten de kans om hoogwaardige behandelingen aan te leren die voldoen aan de huidige marktstandaarden. De docenten, met jarenlange ervaring, zorgen voor begeleiding en delen hun expertise over de nieuwste technieken binnen de beautybranche.

Praktijkgerichte aanpak en ervaren docenten

De lessen bij Arrancar Academy zijn praktijkgericht en vinden plaats in een realistische salonsituatie. Deze aanpak helpt cursisten om hun vaardigheden te perfectioneren en zelfvertrouwen op te bouwen. Tijdens de trainingen oefenen studenten veel onder begeleiding van ervaren docenten, waarbij de nadruk ligt op precisie en vakmanschap. Naast de praktische training krijgen cursisten ook theoretische kennis over huidtypes, kleurtheorie en hygiënevoorschriften. Deze combinatie van theorie en praktijk stelt afgestudeerden in staat om veilige en effectieve behandelingen uit te voeren die aansluiten bij de wensen van hun klanten.

Opleidingen voor elk niveau en nazorg

De academy biedt opleidingen aan voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Beginnende schoonheidsspecialisten leren de basisprincipes, terwijl ervaren professionals hun expertise verder kunnen uitbreiden met gespecialiseerde masterclasses. Na het afronden van de opleiding ontvangen cursisten een erkend certificaat, wat hun vakbekwaamheid aantoont en hun professionele kansen vergroot. Arrancar Academy blijft ook na de opleiding betrokken bij hun studenten. Ze organiseren regelmatig workshops en bijscholingscursussen, zodat oud-studenten hun kennis kunnen bijhouden en zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied.

Anderen bekeken ook:

Ik wil graag een gratis intake gesprek aanvragen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over