Wellnessplein

Luxury Skin Academy

Luxury Skin Academy biedt hoogwaardige, praktijkgerichte opleidingen voor zowel beginnende als ervaren schoonheidsspecialisten. Het opleidingsaanbod omvat huidverbetering, permanente make-up, microblading en meer. Studenten leren van ervaren docenten in een realistische omgeving, met aandacht voor zowel praktijk als theorie, zoals huidanalyse en hygiëne. Na afronding ontvangen cursisten een erkend certificaat. Daarnaast biedt de academy nazorg, bijscholing en workshops om professionals te ondersteunen in hun voortdurende groei en ontwikkeling binnen de beautybranche.

Robijnstraat 21
2332 KE Leiden

Gespecialiseerd in opleidingen voor:

Aangesloten bij de volgende keurmerken:

Hoogwaardige opleidingen voor beautyprofessionals

Luxury Skin Academy biedt hoogwaardige opleidingen en trainingen voor schoonheidsspecialisten die zich willen specialiseren in huidverbetering, huidverzorging en geavanceerde beautybehandelingen. Het uitgebreide aanbod is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. De academy werkt met een praktijkgerichte aanpak, waarbij de focus ligt op het aanleren van de nieuwste technieken en het gebruik van innovatieve apparatuur en producten. Hierdoor kunnen cursisten direct aan de slag met moderne behandelingen en hun klanten hoogwaardige resultaten bieden.

Praktijkgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding bij Luxury Skin Academy

De opleidingen van Luxury Skin Academy zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren docenten met veel kennis in de schoonheidsbranche. Tijdens de trainingen oefenen studenten in een realistische omgeving, waarbij persoonlijke begeleiding en feedback centraal staan. Deze hands-on aanpak zorgt ervoor dat studenten de technieken snel onder de knie krijgen en het vertrouwen opbouwen dat nodig is voor professionele behandelingen. Naast praktijklessen besteedt de academy ook aandacht aan theoretische kennis, zoals huidanalyse, hygiëne, productgebruik en klantbenadering. Deze combinatie van theorie en praktijk vormt een stevige basis voor iedereen die professioneel aan de slag wil gaan in de beautysector.

Uitgebreid opleidingsaanbod en nazorg

Luxury Skin Academy biedt een breed scala aan opleidingen, variërend van korte cursussen tot uitgebreide vakopleidingen. Studenten kunnen kiezen uit behandelingen zoals microblading, permanente make-up, lash lifting, huidverbetering en nog veel meer. Na afronding van een opleiding ontvangen cursisten een erkend certificaat, waarmee ze hun vakbekwaamheid kunnen aantonen. Bovendien stopt de betrokkenheid van de academy niet na de opleiding; ze bieden nazorg in de vorm van workshops, bijscholing en advies, zodat oud-studenten hun kennis up-to-date kunnen houden en zich blijven ontwikkelen.

Met de combinatie van praktijkgericht onderwijs, persoonlijke begeleiding en voortdurende ondersteuning, is Luxury Skin Academy een uitstekende keuze voor professionals die willen groeien en uitblinken in de beautybranche.

Anderen bekeken ook:

Ik wil graag een gratis intake gesprek aanvragen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over

Ik wil graag meer informatie ontvangen over