Wellnessplein

PedicureCongres Voeten en Huid

129 129 mensen hebben dit evenement bekeken.

PedicureCongres Voeten en Huid

Onze voeten vormen een van de meest essentiële delen van ons lichaam, en tegelijkertijd zijn ze vaak een van de meest ondergewaardeerde. Deze stevige fundering van ons lichaam draagt ons door het leven, maar wordt soms over het hoofd gezien als het aankomt op huidverzorging en aandacht voor gezondheid. Tijdens dit PedicureCongres zullen we de fascinerende wereld van voeten en huid verkennen, en de verschillende aspecten belichten die van belang zijn voor hun welzijn.

Dit PedicureCongres zal op zaterdag 14 september 2024 gehouden worden in het Van der Valk Hotel in Tiel. Het zal zich richten op verschillende aspecten van de voeten en huid, met inbegrip van de belangrijke rol van pedicure professionals. We zullen kijken naar veelvoorkomende huidaandoeningen die de voeten kunnen treffen, zoals eczeem, psoriasis en lichen planus, en begrijpen hoe pedicure professionals kunnen helpen bij de behandeling en verzorging van deze aandoeningen. Daarnaast zullen we onderzoeken hoe antikankertherapie van invloed kan zijn op de huid van de voeten, en hoe pedicure professionals bij deze specifieke uitdagingen betrokken kunnen zijn. We zullen ook ingaan op hoe pedicure professionals kunnen helpen bij het aanpakken van problemen zoals zweetvoeten, en hoe hun expertise kan bijdragen aan het behoud van gezonde voeten.

Tot slot zullen we de wereld van moedervlekken aan de voeten verkennen en begrijpen waarom het belangrijk is om veranderingen in deze huidkenmerken op te merken, en hoe pedicure professionals kunnen bijdragen aan het bevorderen van bewustzijn en preventieve zorg.

Kosten voor dit Congres zijn €134,- (Excl btw). Wij zorgen voor een heerlijke lunch en voldoende koffie en thee met iets lekkers erbij.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://ticketevent.nl/nl/signup/2643/pedicurecongres-voeten-en-huid →

 

Datum en tijd

14-09-2024 tot
14-09-2024
 

Locatie

 

Evenement types

Deel evenement