Wellnessplein

PedicureCongres Voeten en Infecties

46 46 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zaterdag 11maart 2023 organiseert ASWS het PedicureCongres ‘Voeten en Infecties’ in het van der Valk Hotel Tiel in Tiel. Het hotel is direct gelegen aan de snelweg A15 en is gelegen in het midden van Nederland.

Initiator Dr. Johan Toonstra: “Aan de voeten komen allerlei infecties voor. Te denken valt o.a. aan bacteriële infecties waarvan wondroos een bekend voorbeeld is maar ook pitted keratolysis, erythrasma, pseudomonasinfecties en infecties die via een tekenbeet kunnen worden opgedaan. Naast bacteriële infecties zijn er infecties met virussen waarvan voetwratten wel de bekendste is, maar ook andere virusinfecties kunnen aan de voeten voorkomen zoals gordelroos en waterwratten. Schimmelinfecties komen veel voor aan de voeten onder soms heel verschillende klinische uitingsvormen. De nagels zijn vaak ook veelvuldig aangetast door schimmels. Regelmatig is een onychomycose moeilijk te onderscheiden van andere nagelaandoeningen. Tenslotte kan schurft aan de voeten voorkomen. Dit is geen infectie in de ware zin van het woord maar wel een aandoening die van buitenaf komt en besmettelijk is, ook voor de pedicure. Aan al deze infecties zal uitgebreid aandacht worden besteed door een keur aan deskundige sprekers.”

Aan het einde van dit zeer interessante PedicureCongres zal Dr. Johan Toonstra zoveel mogelijk vragen uit de praktijk beantwoorden. Heeft u een vraag? Stuur uw vraag met foto’s naar asws@asws.nl ovv Toonstra en wie weet zal Dr. Toonstra uw vraag op 11 maart beantwoorden. Naast Dr. Johan Toonstra zullen diverse sprekers van naam en faam dit PedicureCongres ‘Voeten en Infecties’ tot een niet te missen congres maken. U kunt via deze website bij TicketEvent een ticket boeken voor €133,- (ex. BTW). Vol is echt vol. ProCERT heeft het PedicureCongres ‘Voeten en Infecties’ geaccrediteerd met totaal 6 accreditatiepunten! Eén accreditatiepunt voor Omgevingsbewust handelen en vijf accreditatiepunten voor het domein Voetzorg, overige voetzorg.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://ticketevent.nl/nl/signup/2632/pedicurecongres-2023-voeten-en-infecties →

 

Datum en tijd

11-03-2023
04-02-2023
 

Evenement types

Deel evenement