Wellnessplein

Voetzorg bij oncologische patiënten

202 202 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op 13 mei 2023 gaat dit seminar gaat over de “voetzorg bij oncologische patiënten.”

Veel mensen (in Nederland 1 op de 3) krijgen helaas te maken met een of andere vorm van kanker. De behandelingen van kanker kunnen heel divers zijn. De ene patiënt krijgt chemotherapie de andere alleen bestraling of bijvoorbeeld immunotherapie. Er zijn uiteraard nog veel meer soorten behandelingen en combinaties van behandelingen. Al deze behandelingen hebben hun eigen bijwerkingen of gevolgen aan huid, haren, nagels en zenuwen. Bij de ene patiënt zijn de gevolgen heel erg en de andere patiënt merkt er bijna niets van. Wat kun je als pedicure nu voor deze groep patiënten betekenen? Of hoort deze patiënt altijd thuis bij een Medisch Pedicure Oncologie? Kun je als pedicure ook te maken hebben met nog andere verschijnselen. En wat mag en kun je daar dan aan doen. Steeds meer vragen die in deze tijd steeds vaker n aar voren komen.

Tijdens dit seminar, op 13 mei 2023, proberen we een duidelijk beeld te scheppen over kanker, behandelingen daarvan, gevolgen van behandelingen en de taak van de pedicure, medisch pedicure en medisch pedicure oncologie. U kunt via deze website bij TicketEvent uw ticket boeken voor €132,50 (ex. BTW). Vol is vol!

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://ticketevent.nl/nl/signup/2634/seminar-voetzorg-bij-oncologische-patienten →

 

Datum en tijd

13-05-2023 tot
13-05-2023
 

Evenement types

Deel evenement