Wellnessplein

Beauty Service

Industrieweg 154J
5683 CG Best

Tel: 0499-745008
E-mail: info@beautyservice.com

Beauty Service: waar passie en kennis samenkomen

Op zoek naar dé partner om van uw schoonheidsbedrijf een succes te maken? Passie en kennis voor cosmetica, dat is waar Beauty Service al meer dan 65 jaar voor staat. Met merken als Biodroga Institut, Biodroga MD, Sans Soucis en Make up Factory is schoonheid voor iedereen binnen handbereik. Onze persoonlijke benadering en flexibiliteit staat garant voor een succesvolle samenwerking en tevreden klanten.

Wie zijn we ?

Beauty Service is groothandelaar en leverancier van schoonheidsproducten. Boven alles helpen we graag om van uw schoonheidsbedrijf een groot succes te maken!

Wat doen we ?

We kijken samen met u hoe we onze merken goed in de markt kunnen zetten. Een investering doet u niet zomaar, het is belangrijk dat het ook iets oplevert. Beauty Service staat op een persoonlijke manier klaar voor uw salon en ondersteunt waar nodig, zodat ingekochte producten ook succesvol worden verkocht.

Wat is uw voordeel ?

Het deskundige team van Beauty Service geeft bruikbare tips en tools waar u zelf mee aan de slag kunt. Ergens tegenaan gelopen? Bel of mail gerust naar één van onze gedreven accountmanagers of binnendienst medewerkers.

Wat is het resultaat ?

Een zaak met tevreden klanten en persoonlijke service op maat vanuit Beauty Service.

Sans Soucis

Sans Soucis is dé bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is al bijna 80 jaar gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal bronwater uit eigen bron, vol mineralen en sporenelementen.

Lees verder »

Biodroga

De thermale bronnen in Baden-baden staan al meer dan 2000 jaar bekend als traditioneel kuuroord. In de prachtige natuur aan de voet van het zwarte woud, belichaamt de stad een cultuur van schoonheid en huidverzorging. Biodroga vervolgt deze traditie, die begon aan het eind van 1950, en vertegenwoordigt haar producten tot op heden nog altijd in de meest exclusieve, luxueuze spa’s en instituten.

Lees verder »