Wellnessplein

Ecomild

Pastoor Geertmanstraat 2
7554 MG Hengelo Ov

Tel: +31 (0)74 3676113
E-mail: info@ecomild.nl

Ecomild is gespecialiseerd in 100% natuurlijke en biologische huidverzorging en importeur van o.a. Provida Organics, Taoasis en HEVI Sugaring. Veel producten in het assortiment dragen het biologisch dynamisch Demeter keurmerk. Voor salons is er een exclusieve lijn gezichtsverzorging. Displays zijn verkrijgbaar voor retail. Vraag ons naar de mogelijkheden.

HEVI SUGARING

HEVI Sugaring is ontharing met EcoCert gecertificeerde suikerwax voor zowel gezicht als lichaam. Superzacht voor de huid en in 3 verschillende soorten verkrijgbaar voor de professional (Soft, Normal & Hard). De wax is te gebruiken voor de handmethode (flicking), maar ook voor gebruik met de spatel of door middel van de handige roller.

Lees verder »

Provida Organics

Provida Organics is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar biologische en Demeter cosmetica produceert die gericht is op huidverbetering. In Duitsland levert Provida haar cosmetica aan meer dan 500 salons en winkels. Veel ingrediënten voor de producten komen uit de eigen Provida Demeter landbouw.

Lees verder »

Taoasis

De naam TAOASIS is een synthese van het Chinese TAO en het Arabische OASIS en betekent vrij vertaald ‘leven in harmonie met de natuur’ en dat is de drive en het doel sinds de oprichting van het bedrijf in 1991. TAOASIS staat voor 100% volledig natuurlijke en hoogwaardige etherische oliën van biologische of Demeter-teelt. Er komt niets in TAOASIS producten dat daar niet thuishoort.

Lees verder »