Wellnessplein

Haparko Cosmetics

De Veldoven 57
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

Tel: 078 – 68 166 28
E-mail: info@haparko.nl

Haparko Cosmetics is opgericht door Hester en Pieter van Hattem in 1990. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica, welke zich specifiek richt op de professionele schoonheidsbranche. Wij beschikken over een professioneel team en hechten een grote waarde aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Vanuit ons modern ingerichte magazijn zullen wij er zorg voor dragen dat uw bestelling zorgvuldig zal worden verpakt en via onze partner PostNL op de plaats van bestemming zal worden geleverd. Ons bedrijf is perfect bereikbaar door de ligging op het industrieterrein de Sandelingen pal langs de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht. Uw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij met een uitgebreid trainingsaanbod. U kunt algemene producttrainingen volgen, maar u kunt zich ook meer specialiseren in de uitgebreide behandelingsconcepten.

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders. Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf, maar eigenlijk ook voor élke vrouw die in haar make-upstoel plaatsneemt. Dus stelde ze een medisch verantwoorde make-uplijn samen die geschikt is voor élk type huid. Wat het doet met uw huid, is een zaligheid. U wil nooit nog wat anders. JOIN THE POWDER CULT.

Lees verder »

Body&Bess

Wie kiest voor Body&Bess, kiest voor:

100% Belgische producten
Sterke service en advies vanuit een familiebedrijf wat resulteert in een persoonlijke aanpak.
Producten vrij van parabenen en andere chemische toevoegingen.
Producten die 100% vegan en dierproefvrij zijn.
Een compact maar compleet productassortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Lees verder »

I.AM.KLEAN

Minerale make-up voor elke vrouw
Hou je van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus? Dan past i.am.klean perfect by jouw lifestyle.

Lees verder »

Malu-Wilz

De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is.

Lees verder »