Wellnessplein

Haparko Cosmetics

De Veldoven 57
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

Tel: 078 – 68 166 28
E-mail: info@haparko.nl

Haparko Cosmetics is opgericht door Hester en Pieter van Hattem in 1990. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica, welke zich specifiek richt op de professionele schoonheidsbranche. Wij beschikken over een professioneel team en hechten een grote waarde aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Vanuit ons modern ingerichte magazijn zullen wij er zorg voor dragen dat uw bestelling zorgvuldig zal worden verpakt en via onze partner PostNL op de plaats van bestemming zal worden geleverd. Ons bedrijf is perfect bereikbaar door de ligging op het industrieterrein de Sandelingen pal langs de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht. Uw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij met een uitgebreid trainingsaanbod. U kunt algemene producttrainingen volgen, maar u kunt zich ook meer specialiseren in de uitgebreide behandelingsconcepten.

 

Haparko Cosmetics
5.0
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Ellis TiekenEllis Tieken
12:03 01 Nov 22
Al jaren klant
sas Huismansas Huisman
13:36 07 Apr 22
Fijne firma , klantvriendelijk ,goeie producten !
Marian BerghorstMarian Berghorst
06:10 31 Oct 19
Fijne firma met een snelle levering. Zeer klantvriendelijk en een groot assortiment aan gewéldige producten. Één training mogen meemaken en deze was fantastisch verzorgd!
Super leuke eigenaren, hele goede producten en goede trainingen!
Riejanne PonseRiejanne Ponse
14:05 24 Jan 19
Deborah GoumanDeborah Gouman
06:46 18 Jan 19
js_loader

 

Malu-Wilz

De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is.

Lees verder »