Wellnessplein

Hebea Professional

Steenweg op waarloos 37
2840 Reet (België)

Tel: 0032 3 888 52 14
E-mail: info@hebea.be

HEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning voor schoonheidsspecialisten en brancheverwante beroepen, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en daarbij horende toegepaste professionele opleidingen en trainingen.

HEBEA PROFESSIONAL vindt haar oorsprong in het in 1927 opgerichte moederbedrijf Vivet Cosmetics. Al meer dan 90 jaar leggen wij de focus op productinnovatie en professionele ondersteuning. Vooruit zien, trends en marktontwikkelingen ontdekken en zorgen dat onze klanten als eerste de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen kunnen aanbieden, heeft ervoor gezorgd dat onze klanten altijd voorop lopen en trendsetter zijn ten opzichte van hun collega’s. Met momenteel de 3e generatie aan het roer en de 4e generatie die al volop bezig is om HEBEA PROFESSIONAL met de digitale tijdperk mee te laten gaan, zijn we op weg naar een eeuw lang succes als familiebedrijf en zullen wij meer dan ooit deze strategische toekomstvisie verder zetten waarvan ù als klant de vruchten plukt.

 

HEBEA PROFESSIONAL
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
YOURSKIN ApeldoornYOURSKIN Apeldoorn
07:46 17 Jul 23
Sinds een paar jaar bestel ik nu de oxypods bij hebea. Ik vindt de producten erg fijn. Alleen de communicatie erg stroef. Als ik mail krijg ik bijna nooit mail terug, ik moet er meerdere keren achterna mailen of bellen. Als je hier een opmerking overmaakt aan de telefoon wordt er gezegd dat er achter de schermen super veel gebeurd en zij daar niks aan kunnen doen. Ze hebben het te druk.Als je een bestelling doet via de webshop, krijg je deze bestelling nooit in 1 deel geleverd maar altijd in delen. En dus ook meerdere facturen.Als je dan vraagt per mail of het in 1 keer verzonden kan worden en op 1 factuur wordt er weer niet gereageerd. Ik voel me dan genegeerd als bedrijf of niet belangrijk genoeg. Jammer!
MiraMira
17:02 16 Jun 20
Zeer tevreden over het Geneo toestel en het bedrijf! Goede opleidingen en behulpzame mensen!
Elke ReckElke Reck
23:02 10 Jun 20
Ik werk sinds 1 jaar met de Geneo (aangekocht bij Hebea)Ik werk met de 3 handstukken. Zowel ik als mijn klanten zijn zeer tevreden van de resultaten.Ik ben al sinds mijn opstart klant bij Hebea, en ben zeer tevreden over hun service. Ik heb er al mijn apparatuur altijd besteld, de meeste toestellen gaan trouwens al 15 jaar mee.Kwaliteit betaal je, maar dat verdien je terug doordat deze toestellen langer mee gaan dan de meeste goedkope toestellen.
Perfect SkinPerfect Skin
05:54 10 Jun 20
We werken al jaren met het toestel Oxygeneo en zijn super tevreden van het toestel en de firma ????????.Een aanrader!
Kira MarienKira Marien
14:21 09 Jun 20
Super ondersteuning van de Firma. GENEO is het beste toestel dat op de markt is op gebied van Anti aging en Huidverbetering! Alleen maar tevreden klanten in mijn salon!!!
A Google User
A Google User
14:21 09 Jun 20
Super ondersteuning van de Firma. GENEO is het beste toestel dat op de markt is op gebied van Anti aging en Huidverbetering! Alleen maar tevreden klanten in mijn salon!!!
Marcel HébéaMarcel Hébéa
12:23 09 Jun 20
HEBEA Professional is de enige officiële Distributeur in de Benelux van Pollogen. Apparatuur van Pollogen kan door geen enkele andere distributeur geleverd worden. Indien een ander bedrijf of opleidingsinstituut een Geneo, OxyGeneo of een apparaat aanbiedt waarvan de naam hierop lijkt, dan heeft u waarschijnlijk te maken met een nep-apparaat. Indien een salon een tweedehands apparaat aanbiedt en u bent hierin geïnteresseerd, neem dan zeker contact op met HEBEA om te controleren of het een echt apparaat betreft. De echte apparaten staan allemaal geregistreerd en het kan eenvoudig gecontroleerd worden of het om een echt of een nep-apparaat gaat.
landers nilslanders nils
10:42 09 Jun 20
Ik ben heel tevreden over het toestel én de resultaten. Een meerwaarde voor mijn zaak vind ik. Mvg, nils landers - zaakvoerder Creative wevelgem
Mieke en DirkMieke en Dirk
17:42 28 Jan 20
Mijn vriendin heeft hier een zeer duur toestel gekocht. Ik heb ongeveer hetzelfde gekocht aan een tiende van de prijs. Zelfde behandeling, zelfde resultaat. Echt belachelijk wat die vragen.
js_loader

 

Divine Pro

Onthult de ware schoonheid van binnenuit op elke leeftijd! Een multifunctioneel platform dat de meest effectieve huidverjonging geeft, inclusief meer huidvolume, huidversteviging en huidverstrakking.

Lees verder »

Geneo

Het apparaat dat past bij uw huidverbeteringsmerk. Geneo is het ultieme apparaat voor gelaats- en lichaamsbehandelingen voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid.

Lees verder »