Wellnessplein

LOOkX Cosmetics

Stationsweg 51
1851 LJ Heiloo

Tel: 072 533 2107
E-mail: info@lookx.com

LOOkX is ontstaan vanuit de behoefte van CEO Cindy aan cosmetica die écht werken. Daarom brengt LOOkX de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur samen in slimme cosmetica die vrij zijn van schadelijke ingrediënten.

LOOkX Smart  Clean  Beauty

LOOkX maakt slimme cosmetica voor slimme vrouwen zoals jij. Smart Beauty! Ze bevatten natuurlijke ingrediënten met de allerhoogste percentages actieve werkstoffen om jouw huid écht te verbeteren.

Onze cosmetica zijn smart om verschillende redenen. Onder andere door natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium te versterken met LOOkX Skin science. Ook zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld.

LOOkX Skin science combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur in haar producten in drie technologieën:
– plant stamcel technologie (100% natuurlijke plant stamcellen en 50x sterker dan gewone plantextracten);
– time release technologie (ingrediënten behouden hun functie gedurende de dag) en;
– innovatieve make-up technologie (vermogen om vitamines, UV-filters, anti-ageing en hydaterende ingrediënten te verwerken in make-up).

Bovendien vallen de cosmetica van LOOkX onder het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten, niet zijn getest op dieren en bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen.

LOOkX zorgt er op een verantwoordelijke manier voor dat er écht veranderingen gaan plaatsvinden in je huid door slimme make-up en skincare. Het resultaat: een gezonde en stralende huid!
No empty promises, just results.

LOOkX

LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Wij hebben daardoor inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op kunnen bouwen. Van een droom in een Hollands dorpje zijn we uitgegroeid tot ‘global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen in 9 landen (en dat worden er steeds meer), en via e-commerce.

Lees verder »