Wellnessplein

Maria Galland

1 Kareelovenlaan
1140 Brussel

Tel: +32-2-726 21 45
E-mail: info@maria-galland.be

Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en spa’s.

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en Spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies. De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen.

 

Maria Galland Paris
4.2
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Marie ManchelMarie Manchel
09:15 15 Oct 21
Vriendelijkheid, professionaliteit, kwaliteitsproducten ... Ik raad het merk ten zeerste aan!
agnes calefagnes calef
07:24 15 Oct 21
Een ervaring van puur plezier, deskundige handen, uitzonderlijke producten; Ik beveel hun gezichtsmassageprotocollen en vervolgbehandelingen thuis ten zeerste aan.
stephanie staufferstephanie stauffer
07:18 15 Oct 21
Ik waardeer de behandelingen in de cabine van het merk Maria Galland Paris echt! Ze zijn zeer effectief en ik heb de indruk dat ik een nieuwe jeugd op mijn gezicht krijg. Met dank aan mijn schoonheidsspecialiste!
Fleur ParmentierFleur Parmentier
06:41 15 Oct 21
Een merk dat ik ontdekte dankzij uitstekend advies van een schoonheidsspecialiste van het instituut naast mij! Ik ben zo blij dat deze producten geweldig op mij werken!
js_loader

 

Maria Galland

Maria Galland Paris, al meer dan 50 jaar marktleider op het gebied van professionele cosmetica, biedt je een kwaliteitsvol partnerschap aan met een assortiment professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen en een compleet assortiment cosmetische producten.

Lees verder »