Wellnessplein

Maria Galland

1 Kareelovenlaan
1140 Brussel

Tel: +32-2-726 21 45
E-mail: info@maria-galland.be

Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en spa’s.

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en Spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies. De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen.

 

Maria Galland Paris
4.1
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Camille BarallonCamille Barallon
14:46 18 Oct 21
Kwaliteitszorg en producten! Ik raad het merk ten zeerste aan 🙂
Marie ManchelMarie Manchel
09:15 15 Oct 21
Vriendelijkheid, professionaliteit, kwaliteitsproducten ... Ik raad het merk ten zeerste aan!
agnes calefagnes calef
07:24 15 Oct 21
Een ervaring van puur plezier, deskundige handen, uitzonderlijke producten; Ik beveel hun gezichtsmassageprotocollen en nazorg thuis ten zeerste aan.
stephanie staufferstephanie stauffer
07:18 15 Oct 21
Ik waardeer de behandelingen op de kamer van het merk Maria Galland Paris enorm! Ze zijn zeer effectief en ik heb het gevoel dat ze mijn gezicht een nieuwe jeugd geven. Met dank aan mijn schoonheidsspecialiste!
Fleur ParmentierFleur Parmentier
06:41 15 Oct 21
Een merk dat ik heb ontdekt dankzij uitstekend advies van een schoonheidsspecialiste in het instituut bij mij in de buurt! Ik ben heel blij, deze producten werken uitstekend voor mij!
Célina C.Célina C.
15:20 16 Feb 21
Filters en een mooie huid zijn goed, ja! Maar leren dat je niet langer aan een kleine handelaar levert vanwege een gebrek aan bestellingen... midden in een pandemie?! Dat is een stuk minder goed...Wat een imago voor uw merk!!Het is weerzinwekkend.. en de steun aan onafhankelijke handelaars in dit alles?????Het is jammer...Ik zal van merk veranderen, want ik zal mezelf blijven bevoorraden en luisteren naar het advies van mijn schoonheidsspecialiste van het Sandia Instituut
js_loader

 

Maria Galland

Maria Galland Paris, al meer dan 50 jaar marktleider op het gebied van professionele cosmetica, biedt je een kwaliteitsvol partnerschap aan met een assortiment professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen en een compleet assortiment cosmetische producten.

Lees verder »