Wellnessplein

Salonnepro BV

Bato’sweg 17
6862 ES Oosterbeek

Tel: 085-8088300
E-mail: service@salonnepro.com

Wij zijn een bewust, warm en servicegericht bedrijf, gerund door twee dames: Sharon Pieters en Selma Hendrikse. Zij werken al sinds 2006 samen in de beauty-branche, toen nog als distributeur van een ander merk. In 2008 is het merk Salonnepro gestart en in de jaren erna kwamen er steeds meer producten en specialistische behandelingen bij. Vandaag de dag zet ons hele team zich in voor onze schoonheidsspecialisten: om hen te trainen, voorzien van vakkennis en om een vangnet te zijn voor alle vragen. Sustainability, het milieu en ons inzetten voor maatschappelijke doelen zijn voor ons erg belangrijk. Bij iedere keuze die we maken, houden we rekening met de impact hiervan op mens, dier en milieu.

Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, we begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar onze gehele huidverzorgingslijn bij en zijn we onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo’n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

SPA Salonnepro

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Wij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Lees verder »