Wellnessplein

Sothys Nederland BV

Industrieweg 4
2871 JE Schoonhoven

Tel: 0182 381 005
E-mail: info@sothys.nl

Sothys. Wereldwijd marktleider in professionele huidverbetering, beauty en wellness. Exclusief in schoonheidssalons en spa’s.

Sothys levert zeer hoogwaardige producten en concepten voor direct zichtbare huidverzorging en huidverbetering.
Anders dan bij andere merken werken de Sothys schoonheidsspecialisten tijdens een behandeling met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Hierdoor is het resultaat direct zichtbaar. Ter ondersteuning van de behandeling en ter verlenging van het resultaat adviseert en selecteert uw schoonheidsspecialist speciaal voor uw huid geschikte producten voor thuisgebruik.
Al meer dan 60 jaar staat Sothys voor hoogwaardige kennis, innovativiteit en hoge kwaliteit. Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Alle tests worden in-vitro en op personen uitgevoerd. Niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.
Sothys biedt met haar producten, behandeltechnieken én verzorgende make-up een verzorgd, fris en stralend uiterlijk. Dat geeft u meer zelfvertrouwen en een weldadig gevoel van welzijn.
Sothys, de essentie van schoonheid.

Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa’s in de vier windstreken.

Lees verder »