Wellnessplein

Ultra Cosmetics

Spinnerij 77-81
1185 ZS Amstelveen

Tel: 020 640 76 42
E-mail: info@ultracosmetics.nl

Ultra Cosmetics BV, importeur en distributeur van cosmetica, is opgericht in 1996 door Sander Jensch. Hij werkte vele jaren bij grote cosmetica en geurenleveranciers in Nederland en besloot zijn kennis en ervaring aan te wenden voor het starten van een eigen bedrijf. Zijn idee om zich te onderscheiden van de concurrentie door nieuwe en innovatieve producten te introduceren, blijkt succesvol te zijn.

Ultra Cosmetics BV & French House Cosmetics vertegenwoordigen een aantal internationale cosmeticahuizen in het midden- en topsegment. Huidverbeterende apparatuur en voedingssupplementen maken het assortiment compleet.

La Colline

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

Lees verder »

Dr. Murad

Elk product van MURAD heeft de kracht om de huid te transformeren, niet alleen door de uitzonderlijke zorg die we in elke formule stoppen of de kwaliteit van onze ingrediënten, maar omdat ze deel uitmaken van de Connected Beauty® benadering. Deze benadering helpt om een jongere, gezondere en gelukkigere ‘versie van jezelf te bouwen’ en met het bevorderen van de gezondheid van je lichaam helemaal tot het celniveau.

Lees verder »