Wellnessplein

Babor

We zijn ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen. Daarom willen we u graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar EXTRA bieden. Deze overtuiging heeft ons tot de nr. 1 van de professionele cosmetica in Europa gemaakt.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Schoonheid is iets heel persoonlijks. Want uw huid is zo individueel als uw vingerafdruk. Daarom begint elke beauty-ervaring bij BABOR met een huidanalyse, waarin we duidelijk maken wat uw huid echt wenst.

In de behandeling ontstaat daaruit een buitengewone schoonheidsbelevenis die high performance ingrediënten en een absolute verwenfactor verbindt. En wel precies afgestemd op uw behoeften. De werking zult u zien. BABOR is een uitnodiging aan sterke vrouwen om hun kracht te tonen en het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Want het is de overtuiging van het merk, dat elke vrouw de beste versie van haarzelf is, als ze zich mooi, verzorgd en lekker in haar vel voelt. Meer dan 100.000 huidexperts spreken deze uitnodiging naar u uit. Hun professionele handen halen het maximum uit de BABOR high performance producten en schenken u de perfect verzorgde huid die u verdient.