Wellnessplein

Beauty by CellCare

Wist je dat 80% van de vrouwen cosmetica gebruikt voor het versterken van hun zelfvertrouwen? Anno 2023 verschuift het schoonheidsideaal weer meer richting ‘natuurlijke’ en ‘echte’ schoonheid. Wat je aan de buitenkant ziet is de weerspiegeling van de binnenkant; echte schoonheid komt dus van binnenuit! Beauty by CellCare wil mensen over de hele wereld helpen gezonder te worden en zo de wereld mooier maken. Ons motto luidt dan ook: health & beauty go hand-in-hand.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

De wens om mooi te zijn is een sterke motivatie om gezonder te worden. Wij willen jou inspireren om je mooiste, meest gezonde zelf te worden met onze innovatieve, natuurlijke cosmetische oplossingen en wetenschappelijke kennis.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vertalen van gezondheidswetenschappen in praktische oplossingen, durven we te stellen dat:

  • Je uiterlijke schoonheid afhangt van de gezondheid van de cellen van je huid, haar en nagels
  • Deze cellen in harmonie functioneren met andere cellen van je hele lichaam
  • Het wel of niet goed functioneren van deze cellen afhankelijk is van belangrijke micronutriënten
  • Gezonde voeding de gezondheid van je cellen bepaalt
  • Door de inname van specifieke voedingsstoffen te verhogen je zowel je gezondheid als je beauty kan ondersteunen en verbeteren

Of je nu een gezondere gladdere huid wil, glanzend haar of sterke nagels… Echte schoonheid komt van binnenuit! Wij ondersteunen jouw beauty met onze pure, bio-identieke nutriënten en eerlijke informatie op dit gebied. Beauty by CellCare verzorgingslijn bestaat uit 15 mooie voedingssupplementen, onderverdeeld in 4 overzichtelijke categorieën:

SKIN
Calm, Clear, Collagen, Essentials, Hyaluron-Plus & Renew

HAIR & NAILS
Nourish & Unbreakable

AGELESS
Clean, Menofem, Protect, Radiance & Refresh

MIND & MOOD
Nightz & Relax

Door je cellen precies daar te voeden waar ze worden aangemaakt, geef je ze wat ze nodig hebben om optimaal te functioneren. Het resultaat? Meer energie, een mooie glans over je huid en lekker in je vel zitten!