Wellnessplein

Cenzaa

Wij nemen u graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar u het warme Cenzaa gevoel zult ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Waar professionele huidexperts u kennis laten maken met het unieke Cenzaa belevingsprogramma, gericht op intensieve huidverbetering. Onze passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige cosmedische producten zit in ons hart. Net als bij vele trouwe Cenzaa fans. Kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen nu maar ook voor de toekomst!

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

De zijderoute en haar invloeden tussen Oost en West hebben we verwerkt binnen het Cenzaa-concept. De Oosterse invloeden heeft Cenzaa verwerkt in de East Meets West Huidanalyse, onze onderscheidende producten en behandelingen. Alle traditionele technieken en fascinerende levensleren hebben wij gebundeld tot unieke behandelprogramma’s en producten, zoals de Japanse Shiatsu drukpuntmassage en Chinese kruiden die we verwerken in de Nutraceuticals.

Ook de Body & Soul Droomreizen zijn gebaseerd op de zijderoute: maak kennis met Tibetaanse rituelen in de Himalaya Feelings, droom weg naar Oostelijke oases van Egypte met Siwa Feelings, voer mee op de golven van de Stille Oceaan in Hawaiian Feelings en laat je inspireren door de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer Ayurveda in Jaipur Feelings.

Deze Oosterse invloeden hebben we gecombineerd met onze moderne Westerse technieken en innovatieve ontwikkelingen. Zo ontstaan onze unieke Cenzaa producten met revolutionaire formules van exclusieve werkstoffen en bijzondere geuren.

Welkom in de wereld van Cenzaa!