Wellnessplein

Deynique Cosmetica

Elke schoonheidsspecialiste weet namelijk dat de werking van een behandeling na 2 à 3 dagen verdwenen is, hoe sterk de werkstoffen van een behandeling ook zijn. Het is de dagelijkse verzorging die het verouderingsproces kan vertragen. Bij Deynique Cosmetica zijn de behandelingen dan ook juist de bijkomstigheid. Een aanvulling op de thuisverzorging.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Veel specialistes leggen de nadruk op de behandelingen. De jarenlange ervaring leert dat schoonheidsspecialistes hier vaak op vastlopen.

Je hebt namelijk maar één paar handen, dus wanneer jouw behandelingen de basis zijn voor jouw bedrijf, zul je op een gegeven moment aan je plafond zitten. Hoe fijn zou het zijn als je meer mensen kunt helpen aan een mooiere huid en zo ook meer omzet in jouw salon kunt draaien? En hoe doeltreffend is het wanneer jouw klant zich met dezelfde, betrouwbare producten thuis verzorgt, als jullie samen huidverbetering willen verwezenlijken?

Een andere manier van werken, maar veel effectiever. Ook voor jouw bedrijf.

Misschien voel je nu wat weerstand, omdat je deze manier van werken niet gewend bent. Maar als het voordeel groter is dan de moeite, valt veranderen altijd mee.
Op deze manier creëer je serieuze huidverbetering bij je klant en implementeer je een solide methode om jouw bedrijf op succesvolle wijze te runnen.

Wil je er over kletsen? Neem contact op via 0162-574757.

 

Deynique Cosmetica B.V.
5.0
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Riet PelzerRiet Pelzer
12:01 24 Feb 24
Geweldige firma ben ongeveer 35 jaar klant Riet Pelzer
Geweldig bedrijf. Prachtige producten en behandelingen. En hele goede begeleiding en zakelijke ondersteuning. Ik ben al ruim 25 jaar een tevreden klant.
Beauty By El PeritoBeauty By El Perito
14:34 16 Sep 23
Deynique Cosmetica is een geweldig bedrijf met leuk personeel . Erg behulpzaam en denken mee met je als je vragen hebt. De producten die ze hebben zijn erg goed. En als je een bestelling doorgeeft dan heb je die meestal de dag erna.
Goede en snelle service, fijne ondersteuning en samenwerking
Vanaf 1996 ben ik al klant.. het zijn toppers????
Leny HespLeny Hesp
10:41 17 May 23
Altijd fijne samenwerking en b estellingen die op tijd binnen komen
Veerle VanhalleVeerle Vanhalle
18:12 24 Apr 23
Een bedrijf met familiale sfeer, die veel tijd besteed aan het begeleiden en opleiden van de schoonheidsspecialiste bij productkennis en behandelingstechnieken.Die niet alleen een product verkoopt, maar ook de werking in een instituut begeleidt en helpt om een financieel gezond bedrijf te worden
Philma KoksPhilma Koks
12:39 24 Apr 23
Als ik niet tevreden was,dan had ik geen 32 jaar met Deynique gewerkt.Deynique doet wat andere merken beloven.
Gerda KazemierGerda Kazemier
17:55 17 Apr 23
Deynique team zorgt dat je actief bezig blijft met je salon.Voor vakinhoudelijke cursussen en voor acties om meer goede klanten te krijgen en te houden kun je bij deynique aankloppen.
Aline WildeboerAline Wildeboer
15:55 26 Jan 22
Leny HespLeny Hesp
21:11 21 Jan 22
Zo fijn als.je.leverancier met je meedenkt. Het opsturen van pakjes kan iedereen maar echt ondersteunen bij t runnen van je salon? Dan moet je bij Deynique Nederland zijn.
js_loader