Wellnessplein

Gladskin

Gladskin, met het enzym Staphefekt™, is 's werelds enige product dat uitsluitend de S. aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot andere producten laat het de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, met rust. Hiermee kan het huid-microbioom weer in balans gebracht worden. Dit betekent een enorme doorbraak in de aanpak van huidproblemen.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Op onze huid bevinden zich miljarden bacteriën. Bijna al die bacteriën zijn goed en dragen bij aan een gezonde huid. Zij vormen onderdeel van ons ‘microbioom’, en moeten met rust gelaten worden. Er zijn echter ook bacteriën die problemen veroorzaken. Eén daarvan, de Staphylococcus aureus (S. aureus) bacterie, veroorzaakt en verergert de meerderheid van alle huidproblemen, waaronder acne, eczeem, rosacea en scheerirritatie.

Gladskin, met het enzym Staphefekt™, is ’s werelds enige product dat uitsluitend de S. aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot andere producten laat het de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, met rust. Hiermee kan het huid-microbioom weer in balans gebracht worden. Dit betekent een enorme doorbraak in de aanpak van huidproblemen.

Iedere bacterie heeft een andere celwand. Het enzym Staphefekt™ heeft de eigenschap dat het alleen de celwand van de S. aureus-bacterie afbreekt. Hierdoor valt de bacterie direct uit elkaar, zoals een ballon die lek geprikt wordt. De goede bacteriën blijven daarbij intact. In tegenstelling tot antibiotica, wordt resistentie tegen het enzym bovendien niet verwacht. Het gericht uitschakelen van de S. aureus bacterie leidt bij veel huidaandoeningen binnen enkele dagen al tot verlichting.

Staphefekt™ is:

  • het enige ingrediënt ter wereld dat uitsluitend de ongewenste S. aureus-bacterie aanpakt en de goede bacteriën met rust laat.
  • een logische en eenvoudige aanpak voor mensen met huidproblemen, die het gebruik van middelen met ongewenste bijwerkingen in veel gevallen kan beperken of voorkomen. Denk hierbij aan corticosteroïden en antibiotica.
  • veilig en geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor jonge kinderen

De technologie achter de Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich.