Wellnessplein

HEVI SUGARING

HEVI Sugaring is ontharing met EcoCert gecertificeerde suikerwax voor zowel gezicht als lichaam. Superzacht voor de huid en in 3 verschillende soorten verkrijgbaar voor de professional (Soft, Normal & Hard). De wax is te gebruiken voor de handmethode (flicking), maar ook voor gebruik met de spatel of door middel van de handige roller.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

HEVI Sugaring is ontharing met zorg voor jou, je huid en het milieu.

Het is het eerste en enige ontharingsproduct dat is goedgekeurd door het Deense keurmerk AllergyCertified, het Scandinavische keurmerk Nordic Swan Eco Label en het Franse keurmerk Ecocert. HEVI Sugaring is geschikt voor ontharing van het hele lichaam, inclusief het gezicht, de oksels en de intieme delen. Het wordt in Denemarken geproduceerd en bevat uitsluitend biologische en zuivere, natuurlijke grondstoffen, waaronder suiker en water. Dit garandeert een milde behandeling van de huid.

De HEVI Sugaring methode onderscheidt zich op meerdere punten van het gewone waxen. HEVI Sugaring verwijdert de haartjes in de richting van de haargroei en niet tegen de richting van de haargroei in, zoals bij het gewone waxen. Dit maakt het proces minder pijnlijk, resulteert in minder afgeknapte haartjes en geeft een mooier resultaat. HEVI Sugaring heeft een waterbasis en hecht alleen aan haren en dode huidcellen. Het product heeft een peelende werking spoel je na afloop af met lauw water. HEVI Sugaring zorgt ervoor dat nieuw en zacht haar na de behandeling terug komt, waardoor de prikkel en jeuk van ingegroeide haartjes wordt voorkomen. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken aanhouden.

Pure Benefit

HEVI Sugaring Pure Benefit is een serie van 3 verzorgingsproducten die is ontwikkeld voor de verzorging van de huid die ontharing heeft ondergaan, maar ook als luxe huidverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik. De producten zijn zorgvuldig samengesteld uit ingrediënten die de kans op het ingroeien van haren verminderen, ontstoken haarzakjes voorkomen zodat de huid zo lang mogelijk glad en zacht blijft.

Sugar Massage

Een echte reinigende en anti-age behandeling voor je huid. Krijg het effect van een bindweefsel massage door gebruik van de kleefkracht van de suikerwax. Bekijk ook de video’s op het Ecomild YouTube kanaal!

Vivi Henningsen

Twee jaar lang experimenteerde de Deense Vivi Henningsen, founder HEVI Sugaring, met het koken van suiker en zocht advies bij verschillende beauty experts om een ​​volledig nieuw ontharingsproduct te ontwikkelen dat zo natuurlijk is dat het gegeten kan worden. Vivi: “Ik werd door mijn schoonheidsspecialist met een vergelijkbaar product behandeld en na enige tijd wilde ik het kopen om het thuis te kunnen gebruiken. Een dergelijk natuurlijk ontharingsproduct op basis van suiker was in die tijd niet voor consumenten te koop in Denemarken. Ik wilde de consument een ontharingsproduct aanbieden dat rekening houdt met zowel de huid als het milieu.”

Daarom besloot Vivi om een ​​volledig nieuw ontharingsproduct op basis van suiker te ontwikkelen. “Ik heb verschillende klinieken geraadpleegd, de mogelijkheden onderzocht om de 4 certificeringen te behalen en de relevante productieapparatuur aangeschaft. Op deze manier heb ik geëxperimenteerd met een product dat ik met trots op de markt zet. Nu kijk ik ernaar uit om andere vrouwen en mannen de kans te geven zichzelf te verwennen met hetzelfde goede product en het tegelijkertijd voor schoonheidsklinieken eenvoudiger te maken om een ​​natuurlijk ontharingsproduct op basis van zuivere grondstoffen te gebruiken.”