Wellnessplein

Mary Cohr

Mary Cohr is één van de grootste spelers in de Avantgarde van het onderzoek naar gezichtsbehandelingen. Met innoverende en exclusieve technieken kunnen schoonheidsspecialistes bijzondere resultaten bereiken.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Mary Cohr is de uitvinder van professionele aromatherapie voor gezicht en lichaam en is toonaangevend vanwege het gebruik van essentiële oliën in de salonbehandelingen. De werkstoffen worden gewonnen uit planten die onder de zon groeien. Zij beschikken over een groot opnamevermogen en hun moleculen hebben een hoge natuurlijke waarde.

Mary Cohr heeft drie essentiële oliën geselecteerd die aantoonbaar effectief en complementair zijn: lavendel, salie en rozemarijn.

Dankzij de gepatenteerde hydrogelificatiemethode van Mary Cohr worden de essentiële oliën in een hydrogel verspreid en beter door de huid opgenomen.

Een behandeling begint met het gebruik van bijzondere essentiële oliën om daarna de verzorgingsproducten te gebruiken. Mary Cohr heeft voor elk huidtype een geschikte essentiële olie.