Wellnessplein

Massage & Complementair Vakbeurs

470 470 mensen hebben dit evenement bekeken.

Ontmoet 3.000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startend) therapeut in de complementaire zorg met interesse voor holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. De mens is één geheel. Aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

De Massage en ComplementairVakbeurs is de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, stands met info en productverkoop, lezingen&workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, vind je op deze beurs.

Dus wil jij als gezondheidsbewuste professional nieuwe wegen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige vakbeurs.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://soonerevents.nl/bezoekers/toegangskaart-massage-complementairvakbeurs/ →

 

Datum en tijd

19-04-2024 | 10:00 tot
20-04-2024 | 17:00
 

Evenement types

Deel evenement