Wellnessplein

Professionele cosmetica merken

Op zoek naar een professioneel cosmetica merk voor je salon?

Op zoek naar een professioneel cosmetica merk voor in je salon? Dan ben je hier op de goede plek. Wellnessplein is dé plek om een cosmetica merk te vinden die past bij jou en je salon. Een groot aantal leveranciers uit de beauty & wellnessbranche heeft ervoor gekozen om hun cosmetica merken te presenteren op wellnessplein. Wellnessplein is daarmee het grootste platform voor professionele cosmetica merken. Veel salons gingen je voor in hun zoektocht naar een professioneel cosmetica merk voor hun salon en zijn daarin geslaagd op wellnessplein.

Wellnessplein probeert een oplossing te zijn voor salons die een keuze willen maken voor een professioneel cosmetica merk. Veel salons ervaren moeite bij het maken van een keuze voor een professioneel cosmetica merk omdat het aanbod heel groot is maar niet overzichtelijk. Veel salonhouders hebben daarom dezelfde zoekopdracht:

‘’Waar vind ik een professioneel cosmetica merk voor mijn salon?’’

Het antwoord is op wellnessplein. Wellnessplein heeft contact met alle leveranciers uit de beauty & wellnessbranche en is daarom altijd op de hoogte van alle actuele informatie over de cosmetica merken. Nooit meer eindeloos zoeken via de zoekmachine, vragen stellen op forums maar gewoon gebruik maken van de filters op wellnessplein zodat je eenvoudig en snel terecht komt bij het meest passende cosmetica merk voor jouw salon.

Helaas is het vanwege Covid-19 niet meer mogelijk om gezellig naar een cosmeticabeurs te gaan. Een beurs bezoeken was toch een populair uitje dat menig saloneigenaar jaarlijks maakte. Samen met collega’s de beurs afstruinen, op zoek naar dat éne professionele cosmetica merk. Wellicht is het in de toekomst weer mogelijk om op die manier op zoek te gaan naar cosmetica merken. Voor nu is wellnessplein de oplossing  voor jouw zoektocht naar een professioneel cosmetica merk. Het is geen dagje struinen op jaarbeurs in Utrecht, maar gewoon van achter je laptop met een kopje thee op de bank. Maar ook nadat beurzen weer open gaan blijft wellnessplein dé plek waar je gedurende het hele jaar op zoek kunt gaan naar informatie over een cosmetica merk.

Filteren op het juiste cosmetica merk

Wellnessplein maakt gebruik van handige filters om je te helpen in je zoektocht naar het juiste cosmetica merk. Zo hoef jij niet ellenlange lijsten met cosmetica merken door te scrollen maar helpen de filters jou om zo snel mogelijk het cosmetica merk te vinden wat bij je past. Samen met de leverancier screenen we elk merk zodat we de juiste filters in kunnen stellen.

Uw merk hier?

Op Wellnessplein.nl staan ruim 50 professionele merken. Wilt u uw merk ook vermeld hebben? Meld dan hier uw merk aan en wij nemen zsm contact met u op.

Is het cosmetica merk biologisch?

Eén van de filters waarop je kunt zoeken is bijvoorbeeld de vraag of het cosmetica merk biologisch is. Hierdoor worden alleen de biologische cosmetica merken getoond.

Ik ben op zoek naar een betaalbaar cosmetica product

Ook kun je filteren op de productprijs van het cosmetica product, de minimale inkoop van het cosmetica merk, het instapbedrag en de minimum order. Allemaal interessante financiële vragen die van belang zijn bij het maken van een keuze voor een professioneel cosmetica merk. Maar waar vind je al deze informatie op een rijtje? Waar kun je een filter toepassen zodat er een select aantal cosmetica merken overblijft waaruit jij een keuze kan maken voor je salon? Juist, dit kan dus bij wellnessplein.

Merken worden ondergebracht onder huidverbetering, huidverzorging en make-up.

Affiliateprogramma

Heeft jouw salon een eigen webshop of wil je dat juist liever niet? Je kunt namelijk filteren op het Affiliateprogramma. Daardoor weet je of het cosmetica merk gebruik maakt van een Affiliateprogramma waardoor je niet zelf een webshop hoeft bij te houden maar je eenvoudig een link kunt plaatsen op je website die ervoor zorgt dat jouw klant producten bestelt bij jouw cosmetica merk. Jij ontvangt hierover een percentage zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen.

Elke leverancier stelt informatie, foto’s en filmpjes beschikbaar over het cosmetica merk. Hierdoor heb je al de benodigde informatie binnen handbereik om de juiste keuze te maken voor een professioneel cosmetica merk. Mocht je een keuze hebben maken voor een professioneel cosmetica merk dan is het natuurlijk mogelijk om direct contact op te nemen met de leverancier.

Heel veel succes gewenst bij de zoektocht naar een professioneel cosmetica merk voor jouw salon!