Wellnessplein

Beauty Defect Repair

Het 'medical beauty' concept in de salon met direct zicht- en voelbaar resultaat. Door de unieke behandelmethode van producten i.c.m. apparatuur worden huideigen functies gestimuleerd. Collageen en elastine in de huid wordt verbeterd en de huidtextuur verfijnd. Zowel acné, fijne lijntjes, rimpels en huidtextuur van de huid verbeteren, zijn binnen handbereik. In het tijdperk van de botox behandelingen, willen we tegenwoordig steeds sneller en meer resultaat.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Bdr heeft de droom van zichtbare huidverbetering zonder injecties of plastische chirurgie gerealiseerd. Ons recept voor succes is een innovatieve technologie, de nieuwste dermaceutische actieve ingrediënten en de behandelingen die al een ervaring op zich zijn. De combinatie van verschillende technieken en speciaal ontwikkelde actieve ingrediënten voor thuis en professioneel gebruik activeert het natuurlijke regeneratie proces van de huid.

De bdr methode resulteert in verfijnde poriën, een gladdere en ontspannen huid en een verbeterde doorbloeding. De behandeling zelf is een geweldige, ontspannende ervaring.