Wellnessplein

Cosinta

Heliumstraat 160
2718 RS  Zoetermeer

Tel: +31 – (0)10 524 34 44
E-mail: verkoop@cosinta.nl

Over Cosinta

– Wie zijn we en wat doen we? –

Cosinta Service BV is een groothandel in cosmeticaproducten, -apparatuur en aanverwante artikelen. Wij hebben een groot assortiment met de beste merken in huidverzorgende producten en make-up voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen. Met ons eigen netwerk leveren wij in Nederland, België en Luxemburg. Naast de webwinkel,

 

waar u alle bekende merken kunt bestellen, vindt u hier ook de cursussen, trainingen en workshops die Cosinta in haar eigen Cosinta Beauty Inspiration Center aanbiedt. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Persoonlijke benadering met een gevoel voor service, dat vinden wij belangrijk. Heeft u vragen, neemt u gerust contact met ons op.

– Onze visie: Waar gaan we voor? –

Cosinta staat al meer dan 50 jaar voor service, betrouwbaarheid, kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke dienstverlening. Door de combinatie van een assortiment met hoogwaardige kwaliteitsproducten en prima dienstverlening streven wij er naar de beste beauty groothandel te zijn door een structurele bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

– Onze missie: Waar staan we voor? –

De ambitie van Cosinta is om structureel de norm te stellen op het gebied van dienstverlening in onze markt. Innovatie is daarbij onmisbaar en daar zal dan ook veel aandacht aan besteed worden. Cosinta helpt haar klanten richting de digitale toekomst zonder de belangen van haar relaties hierbij uit het oog te verliezen. Wij streven ernaar om in de markt bekend te staan als dé beauty-groothandel, die haar klanten ontzorgt en ondersteunt en goede marges biedt op de door ons geleverde merken/producten.

Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand advies, workshops, cursussen en natuurlijk onze jarenlange ervaring door ons vakbekwaam personeel.

De missie en visie van ons bedrijf hebben wij dan ook vorm gegeven in ons nieuwe logo met daarin de tekst: Let’s Grow Together! We willen immers het beste uit onze klanten halen door ze optimaal te ondersteunen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien. Groeien doen we samen!

 

Kasper Van MourikKasper Van Mourik
11:14 03 Apr 23
nieuwe verpakking combinal kit wenkbrauwverf waardeloos, alles valt eruit. Ga je dit bedrijf bellen dan wordt er niet niet serieus en eigenlijk niet de klacht opgepakt. zonde van mijn energie om een bedrijf te helpen
Jan JokertJan Jokert
14:18 19 Nov 20
Mooi bedrijf en professioneel voor de schoonheidsspecialisten branche.
Jacqueline BekxJacqueline Bekx
16:33 04 Jan 17
Goede service!!
js_loader

 

BeMineral

De minerale make-up van beMineral is oogverblindend en zacht voor de huid. De producten zijn gemaakt met passie en liefde voor de huid en zo zuiver, dat er over geen enkel ingrediënt een discussie hoeft te ontstaan. De make-up lijn is natuurlijk, geeft een jeugdige uitstraling, biedt een perfecte camouflage, is waterafstotend en beschermt tegen uv-straling. En dat alles, zonder dat je merkt dat je make-up draagt.

Lees verder »

Loofy’s

Ons doel is om anderen te inspireren hetzelfde te doen, andere merken te inspireren om stappen te zetten om plasticvrij te zijn, dat is onze visie. Alleen op die manier kunnen we versneld van al het overbodige plastic gebruik af.
Door kritisch te kijken naar huidige processen & verpakkingen leren we van bestaande fouten en kunnen we elkaar inspireren het anders te doen.

Lees verder »

Biomaris

In deze tijd is een grenzeloze behoefte aan wellness; een levensstijl, waarin gezondheid en lichamelijke en geestelijke fitness centraal staat. Biomaris sluit naadloos aan bij deze wereldwijde behoefte. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen. De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam.

Lees verder »

John van G

John van G Make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen! Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou! John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipsticks, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. Vier keer per jaar brengt John van G een nieuwe look uit met nieuwe producten en kleuren. Door het navulbare beautybox systeem weet dit merk zich duidelijk te onderscheiden. Bewezen kwaliteit en functionaliteit voor jou!

Lees verder »

Doctor Eckstein

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Doctor Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd. Ga stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meeste geschikte productlijn bestaande uit meer dan 100 producten.
Doctor Eckstein kent vier huiddoelen: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging. Dit is zowel digitaal als in de trainingen verwerkt.

Lees verder »

IDUN Minerals

IDUN Minerals is een Zweeds schoonheidsmerk met producten op basis van hoogwaardige gezuiverde mineralen. De producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderzoekers en dermatologen en bevatten ingrediënten die de huid beschermen en verzorgen. Het merk is gelanceerd op 8 maart 2011- Internationale Vrouwendag. Heb jij een gevoelige huid of een ander huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose ook dan kan jij IDUN Minerals gebruiken in je dagelijkse make-up routine.

Lees verder »