Wellnessplein

Doctor Eckstein

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Doctor Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd. Ga stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meeste geschikte productlijn bestaande uit meer dan 100 producten. Doctor Eckstein kent vier huiddoelen: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging. Dit is zowel digitaal als in de trainingen verwerkt.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Doctor Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd. Ga stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meeste geschikte productlijn bestaande uit meer dan 100 producten.
Doctor Eckstein kent vier huiddoelen: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging. Dit is zowel digitaal als in de trainingen verwerkt.

 

Doctor Eckstein Biokosmetik
4.5
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Hermann ZellHermann Zell
12:46 07 Dec 21
Gewoon goed en leuk Tim
Ik vind het echt mega, er is een webshop om te bestellen en echt toffe producten voor jong en oud, de oude zie je straks niet meer
Gabi F.Gabi F.
16:59 01 Nov 19
Ik ben dol op deze cosmetica. De producten zijn van een zeer goede kwaliteit. Mijn favorieten zijn Rich & Silky Body Butter, Ultimate Supreme en Sun Shield.
gil laurenceegil laurencee
07:24 27 Jun 18
Ik heb uitslag en een knapperige huid. Nooit meer
Vadim1 MafteutaVadim1 Mafteuta
13:58 24 May 18
Perfect
js_loader