Wellnessplein

Doctor Eckstein

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Doctor Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd. Ga stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meeste geschikte productlijn bestaande uit meer dan 100 producten. Doctor Eckstein kent vier huiddoelen: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging. Dit is zowel digitaal als in de trainingen verwerkt.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Doctor Eckstein producten is jouw huid perfect verzorgd. Ga stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meeste geschikte productlijn bestaande uit meer dan 100 producten.
Doctor Eckstein kent vier huiddoelen: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging. Dit is zowel digitaal als in de trainingen verwerkt.

 

Doctor Eckstein Biokosmetik
4.6
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Etienne JäntschEtienne Jäntsch
14:51 11 Apr 24
De make-up- en cosmeticaschool in München werkt succesvol samen met Dr. Eckstein biologische cosmetica. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke relatie, de hoge kwaliteitsnormen en de vlotte afhandeling. dr. Eckstein is voor ons een belangrijke zakenpartner geworden. Bedankt voor de fijne samenwerking.
TanguyTanguy
06:22 24 Jan 23
Superleuke sfeer.Er is echter ook laster.Toch leek het alsof ik er al eerder was geweest.
MarieMarie
19:21 30 Aug 22
Geweldige producten en een ongelooflijk vriendelijk verkooppersoneel. Ik voel mij zeer op mijn gemak bij dit bedrijf.
Hermann ZellHermann Zell
12:46 07 Dec 21
Gewoon goed en aardig Tim
Ik vind het echt top, er is een webshop om te bestellen en echt leuke producten voor jong en oud, je ziet straks niet meer hoe oud hij is ????????
Gabi F.Gabi F.
16:59 01 Nov 19
Ik ben dol op deze cosmetica. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Mijn favorieten zijn Rich & Silky Body Butter, Ultimate Supreme en Sun Shield.
gil laurenceegil laurencee
07:24 27 Jun 18
Ik kreeg uitslag en een schilferige huid. Nooit meer
Vadim1 MafteutaVadim1 Mafteuta
13:58 24 May 18
Perfect
js_loader