Wellnessplein

Biomaris

In deze tijd is een grenzeloze behoefte aan wellness; een levensstijl, waarin gezondheid en lichamelijke en geestelijke fitness centraal staat. Biomaris sluit naadloos aan bij deze wereldwijde behoefte. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen. De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

1Schoonheid en gezondheid uit de zee.

Het is Biomaris gelukt, deze werkstof in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Algenbehandelingen werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekingsremmend en zuiverend. Biomaris heeft een compleet programma voor elk huidtype: producten voor gezichts- en haarverzorging, lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie voor mannen.

In deze tijd waar mensen het druk hebben en onze huid dagelijks de stress ervaart van ons gejaagde bestaan is er een groeiende behoefte aan wellness; een levensstijl, waarin gezondheid, lichamelijke en geestelijke fitness centraal staat. Biomaris sluit naadloos aan bij deze wereldwijde behoefte. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen.

 

BIOMARIS GmbH & Co. KG
4.9
Gebaseerd op 531 beoordelingen
powered by Google
Delfine SwimmingpoolDelfine Swimmingpool
12:58 25 Apr 22
Zeer snel het pakket ontvangen. Goed beveiligd, in een kleine ruimte.De producten overtuigen. Mijn geheugen heeft me niet bedrogen.Zal deze week nog een bestelling plaatsen.
Gabriele LeyendeckerGabriele Leyendecker
11:09 25 Apr 22
Ik ben erg tevreden over de prestaties van Biomaris. De orderverwerking was ongecompliceerd en erg snel.U kunt de producten eerst leren kennen door middel van gratis monsters.Een geweldige service!Ik kan Biomaris absoluut aanbevelen.
YpsYps
05:06 25 Apr 22
Zeer snelle afhandeling van een bestelling en levering. Klas!En het werkt altijd net zo goed, wanneer ik ook bestel, ik ben 100% tevreden.
Sophia KrausSophia Kraus
16:38 09 Apr 22
Goederen konden snel en gemakkelijk besteld worden. De verzending vond plaatssnel. De verpakking was passend. De producten voldoen aan mijn verwachtingen.
Petra ScheffauerPetra Scheffauer
10:12 15 Mar 22
Alles perfect! Makkelijk bestellen, snelle levering, goede verpakking, zeer goede producten! Ik zal zeker weer bestellen!
js_loader