Wellnessplein

John van G

John van G Make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen! Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou! John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipsticks, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. Vier keer per jaar brengt John van G een nieuwe look uit met nieuwe producten en kleuren. Door het navulbare beautybox systeem weet dit merk zich duidelijk te onderscheiden. Bewezen kwaliteit en functionaliteit voor jou!

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Het merk staat niet alleen bekend om de betaalbare kwaliteit en ruime keuze, maar heeft ook naam gemaakt vanwege het unieke navulbare magneetsysteem. Er zijn lege paletten verkrijgbaar in verschillende maten – de beautyboxen – die voorzien zijn van dit magneetsysteem. Wanneer de blokjes oogschaduw, wenkbrauwpoeder, of blusher aan vervanging toe zijn, kun je ze gemakkelijk vervangen door nieuwe, losse blokjes. Zo kan je op ieder moment jouw favoriete palet samenstellen. Conclusie: Met John van G haal je hoogstaande kwaliteit in huis, die betaalbaar is en daarnaast veel keuzevrijheid biedt.

5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
Martin GroenewegMartin Groeneweg
14:46 29 Jan 21
Mooie zaak, hele mooie zaak.
Shanta de WitShanta de Wit
21:11 26 Oct 19
Al bijna 40 jaar voor mij een vertrouwd adres. Goede service,prettige persoonlijke bediening en een vernieuwde zaak meteen prachtige uitstraling. In een woord TOP
AstridAstrid
12:52 23 Oct 19
Ik kan mij geen betere leverancier wensen!??
Mariella SchouwenaarMariella Schouwenaar
10:04 23 Oct 19
Iedereen is er Erg vriendelijk.Enorm veel kennis van het vak en de producten. Zullen ten alle tijden je proberen te helpen waar ze kunnen en geven eerlijk en goed advies!
Diet van der MadenDiet van der Maden
09:39 23 Oct 19
Veel goede cursussen en veel goede producten. Een echte koploper in Nederland.
Desiré de RoodeDesiré de Roode
08:11 23 Oct 19
Mooie zaak met alles op het gebied voor de schoonheidsspecialiste, ook vakkundig personeel die je graag helpen op het gebied van schoonheids verzorging en huidverbetering.De trainingen zijn ook erg leerzaam, kortom zeker 5 sterren waard!
Heel goed geholpen, zeer attent. Besteld en snel in huis
js_loader