Wellnessplein

Cenzaa Nederland BV

Bokdamsweg 1
7627 NC Bornerbroek

Tel: 074-2783500
E-mail: info@cenzaa.nl

WELCOME INTO THE WORLD OF CENZAA
Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.
HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS
In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.
BEAUTY FROM WITHIN
De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.
Wij nodigen u graag uit in de wereld van Cenzaa waar u, bij de betere Beauty instituten, spa’s en wellnessresorts, ons complete programma vindt.

Cenzaa

Wij nemen u graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar u het warme Cenzaa gevoel zult ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Waar professionele huidexperts u kennis laten maken met het unieke Cenzaa belevingsprogramma, gericht op intensieve huidverbetering. Onze passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige cosmedische producten zit in ons hart. Net als bij vele trouwe Cenzaa fans. Kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen nu maar ook voor de toekomst!

Lees verder »