Wellnessplein

Consulta België

Gen. De Wittelaan 5a
2800 Mechelen

Tel: +32 (0)15 29 48 48
E-mail: info@consulta.cc

Waarom Consulta?

Consulta biedt ondersteuning bij elk aspect voor een succesvolle zaak: van het leveren van apparatuur, materiaal en producten tot advies over marketing en promotie. Ook denken we graag mee over het imago en de uitstraling van je salon.

Bij Consulta vind je alles onder één dak:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in B2B
  • Jouw partner in de beauty business
  • Professionele ondersteuning, trainingen en service
  • Apparatuur, materiaal en inrichting

Kortom, we denken met je mee en doen er alles aan om samen met jou een succesvolle zaak succesvol uit te bouwen.

Simone Mahler

imone Mahler is een professioneel dermo-cosmetisch verzorgingsmerk waarvan de expertise wordt gevormd door de perfecte combinatie van doeltreffende producten en verzorgingen (zichtbare resultaten), gebruiksveiligheid (huidtolerantie) en cosmetisch plezier (parfum, kwaliteitsvolle textuur).

Lees verder »

Docteur Renaud

De productlijnen van Dr Renaud werden ontwikkeld door de bekende Franse cosmetoloog Louis Renaud. Als doctor in de geneeskunde, plantkunde en chemie richtte hij in 1947 de “Laboratoires de Recherches Cosmetologiques du Docteur Renaud” op.

Lees verder »

Institut Esthederm

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen externe invloeden. Huidcellen hebben het vermogen zichzelf te regeneren. Maar door interne of externe agressie kan dit vermogen echter afnemen of uit balans raken. Op dat moment is er sprake van een disfunctie. Enkel door huidverzorging wordt een disfunctie niet opgelost.

Lees verder »