Wellnessplein

Simone Mahler

imone Mahler is een professioneel dermo-cosmetisch verzorgingsmerk waarvan de expertise wordt gevormd door de perfecte combinatie van doeltreffende producten en verzorgingen (zichtbare resultaten), gebruiksveiligheid (huidtolerantie) en cosmetisch plezier (parfum, kwaliteitsvolle textuur).

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Simone Mahler

Simone Mahler is een selectief professioneel dermo-cosmetisch merk waarvan de expertise wordt gevormd door een perfecte combinatie van doeltreffende producten en verzorgingen (zichtbare resultaten), gebruiksveiligheid (huidtolerantie) en cosmetisch plezier (textuur en geur). Simone Mahler maakt gretig gebruik van natuurlijke ingrediënten met een bewezen resultaat, maar aarzelt niet complexere formules in te zetten om specifieke huidcondities te verbeteren.

Niet alleen de consument, maar zeker ook de schoonheidsspecialiste staat centraal bij Simone Mahler. Zo biedt het Franse merk zeer uitgebreide mogelijkheden aan op maat van de salons die aanpasbaar zijn in tijd (van 30 tot 75 minuten) en aan ieders budget.

De Actilift 3S is een dermo-cosmetisch apparaat dat specifiek ontwikkeld werd voor gelaatsbehandelingen voor de schoonheidssalons. Met de Actilift 3S behandelingen krijgt het gelaat opnieuw een frisse en jonge uitstraling.