Wellnessplein

DÉCAAR

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn. Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Dare to be yourself”…

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

DÉCAAR Nederland
4.3
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Chelsea TheysChelsea Theys
17:11 10 Nov 23
Heel tevreden met de producten van decaar, de behandelingen van decaar ook zeer tevreden mee!De levering gebeurd super vlot, het is echt zo dat je besteld en de volgende dag al je producten in huis heb.Vlotte communicatie met de klantendienst ook, alleen spijtig dat je als particulier noois kan genieten van de kortingen.Blackfriday deal zou tof zijn!
Nerma DajicNerma Dajic
20:32 06 Nov 23
Zeer tevreden met Decaar producten
Marga NieuwehuizenMarga Nieuwehuizen
08:42 10 Sep 21
Sinds een half jaar gebruik ik de producten van Decaar en dan vooral de producten uit de Brightening Line. Na mijn zwangerschap bleef ik nog veel last hebben van een zwangerschapsmasker. Ik had hier al verschillende professionele behandelingen voor gehad, maar niets hielp.Toen werd mij de Algen Peeling van Decaar aangeraden. Na drie behandelingen was het resultaat ongelooflijk. Niet alleen was de pigmentatie nog maar nauwelijks zichtbaar, mijn huid zag er in het geheel gewoon veel mooier en gezonder uit.De Algen Peeling in combinatie met de Brightening producten is voor mij echt life-changing geweest!!!
js_loader