Wellnessplein

DÉCAAR Nederland B.V.

Havinghastraat 24 A
1817 DA Alkmaar

Tel: 085 – 86 40 049
E-mail: info@decaar.nl

DÉCAAR Nederland is niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’. Ons motto is dan ook: Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het vanzelf met ons ook beter.

DÉCAAR-partners herken je aan:
  1. Een sterke ambitie om hun salon/instituut tot de beste te maken.
  2. Oog voor kwaliteit en innovatie.
  3. Altijd op zoek naar de beste producten. Niet alleen baanbrekend wat formulering betreft, maar ook de verpakking (wij werken bijvoorbeeld alleen maar met luchtdichte pompsystemen) dient er aantrekkelijk uit te zien en volgens de nieuwste richtlijnen te zijn geproduceerd.
  4. Kennis is macht: continue scholing door onze toptrainers houdt het kennisniveau van onze partners hoog. Fijn voor hen, maar ook zeer belangrijk voor de consument. Bij welke DÉCAAR salon de consument ook komt, de behandelingen staan garant voor kwaliteit en zichtbare resultaten.

DÉCAAR

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn. Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben.

Lees verder »