Wellnessplein

DÉCAAR Nederland B.V.

Havinghastraat 24 A
1817 DA Alkmaar

Tel: 085 – 86 40 049
E-mail: info@decaar.nl

DÉCAAR Nederland is niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’. Ons motto is dan ook: Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het vanzelf met ons ook beter.

DÉCAAR-partners herken je aan:
  1. Een sterke ambitie om hun salon/instituut tot de beste te maken.
  2. Oog voor kwaliteit en innovatie.
  3. Altijd op zoek naar de beste producten. Niet alleen baanbrekend wat formulering betreft, maar ook de verpakking (wij werken bijvoorbeeld alleen maar met luchtdichte pompsystemen) dient er aantrekkelijk uit te zien en volgens de nieuwste richtlijnen te zijn geproduceerd.
  4. Kennis is macht: continue scholing door onze toptrainers houdt het kennisniveau van onze partners hoog. Fijn voor hen, maar ook zeer belangrijk voor de consument. Bij welke DÉCAAR salon de consument ook komt, de behandelingen staan garant voor kwaliteit en zichtbare resultaten
DÉCAAR Nederland
4.3
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Chelsea TheysChelsea Theys
17:11 10 Nov 23
Heel tevreden met de producten van decaar, de behandelingen van decaar ook zeer tevreden mee!De levering gebeurd super vlot, het is echt zo dat je besteld en de volgende dag al je producten in huis heb.Vlotte communicatie met de klantendienst ook, alleen spijtig dat je als particulier noois kan genieten van de kortingen.Blackfriday deal zou tof zijn!
Nerma DajicNerma Dajic
20:32 06 Nov 23
Zeer tevreden met Decaar producten
Marga NieuwehuizenMarga Nieuwehuizen
08:42 10 Sep 21
Sinds een half jaar gebruik ik de producten van Decaar en dan vooral de producten uit de Brightening Line. Na mijn zwangerschap bleef ik nog veel last hebben van een zwangerschapsmasker. Ik had hier al verschillende professionele behandelingen voor gehad, maar niets hielp.Toen werd mij de Algen Peeling van Decaar aangeraden. Na drie behandelingen was het resultaat ongelooflijk. Niet alleen was de pigmentatie nog maar nauwelijks zichtbaar, mijn huid zag er in het geheel gewoon veel mooier en gezonder uit.De Algen Peeling in combinatie met de Brightening producten is voor mij echt life-changing geweest!!!
js_loader

DÉCAAR

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn. Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben.

Lees verder »