Wellnessplein

Webecos

Webecos Elementary Skincare producten zijn oer-Hollands cosmetica. Nuchter en eerlijk. Alles wat we ontwikkelen en maken, komt uit eigen koker. Voor wat betreft innovaties en andere vernieuwingen zijn we in ons laboratorium dagelijks op zoek naar nog betere formules voor huidverzorging en huidverbetering. En onze productie en kwaliteitscontrole staat al sinds de oprichting onder streng toezicht van apothekers.

Specificaties

Productprijs

Affiliate programma

Fijn om mee te werken

Elementary Skincare van Webecos is exclusief ontwikkeld voor gebruik door professionele schoonheidsspecialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling daarom voorop, zodat de klant ook een volgende behandeling wil boeken. Daarnaast gebruiken wij alleen ingrediënten die vriendelijk voor de huid zijn. Daarom komen allergische reacties op onze producten nagenoeg nooit voor. Wel zo prettig om te weten. Bovendien zijn onze verbeterproducten niet alleen effectief en hypoallergeen, maar ook nog eens fijn om mee te werken. Zo hebben onze crèmes een soepele textuur die gemakkelijk wegsmelt en snel de werkzame stoffen afgeeft aan de diepere huidlagen. Bovendien ruiken ze lekker. Dit komt doordat we bij voorkeur gebruik maken van natuurlijke geurstoffen.

Altijd beter

Webecos investeert jaarlijks een aanzienlijk deel van de winst in research and development. We volgen niet alleen de meest actuele vakkennis op de voet maar delen die ook graag. In onze eigen trainingscentra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten dan ook altijd welkom voor goede en gedegen cursussen, opleidingen en workshops. Zo zorgen we ervoor dat ons vak te allen tijde pure kwaliteit blijft leveren.

Webecos Cosmetica
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
patricia boogaardpatricia boogaard
19:29 18 Sep 20
Fantastic wholesale! Very friendly, helpful and competent ladies.
K. *K. *
14:49 17 Nov 19
Delicious products! Good ordering service, fast delivery! Very satisfied.
Olesia GALABURDAOlesia GALABURDA
18:51 04 Jul 19
Great wholesaler to work with. You can go there directly and you will receive good help. Unfortunately, there are no treatment chairs and tables in the showroom for viewing.
js_loader