Wellnessplein

Corrective Cosmetics

Koraalrood 129
2718 SB Zoetermeer

Tel: +31(0)79-3613892
E-mail: info@correctivecosmetics.nl

Webecos is een Nederlandse cosmeticaproducent voor schoonheidsspecialistes.

 

Corrective Cosmetics BV
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Wendeline KramerWendeline Kramer
13:48 14 Jun 23
Goed en kundig geholpen!
Erik BaarsErik Baars
14:32 17 Oct 22
Beauty SoMeBeauty SoMe
20:07 13 Apr 22
Ik had een Masterclass bij UNG cosmetics en kreeg hele goede tips over hoe makeup aan te brengen en weet nu ook welke kleuren bij mij passen. Was erg gezellig.
Petra BulkPetra Bulk
15:34 05 Apr 22
Zeer goed gezelschap, topondersteuning tijdens uw verblijf. Ik kan het alleen maar aanbevelen
Wendeline KramerWendeline Kramer
08:58 28 Apr 21
Dr. Pradeepika KaushikDr. Pradeepika Kaushik
20:13 03 May 19
js_loader

 

UNG Cosmetics

UNG Cosmetics is hét make-up merk dat helpt de natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. Straal energie en schoonheid uit door het gebruik van producten en kleuren die het beste uit iemand halen.
Met behulp van een breed assortiment aan producten wordt een unieke, persoonlijke make-up look voor iedere gelegenheid en huidtype gecreëerd!

Lees verder »

Thalion

Seaweed: Skin’s Superfood! Thalion produceert op zeewier gebaseerde huidverzorging, de natuurlijke manier om je huid te voeden. De zee zit vol rijke voedingselementen, die geabsorbeerd worden door zeewieren en kustplanten. Thalion verrijkt haar producten met de meest hoogwaardige algen van de Iroise Zee om de huidconditie te verbeteren.

Lees verder »

Dr. Tadlea

Hoogwaardige cosmetica op basis van high tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit – dat zijn de specialiteiten van Dr. Tadlea. Met ervaring en bezieling werken wij voortdurend aan het verder ontwikkelen van ons aanbod om u innovatieve totaalconcepten aan te kunnen bieden. En dat al bijna 60 jaar. Onze producten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via professionele schoonheidsinstituten, vinden hun weg naar meer dan 20 landen. Wereldwijd boeken al meer dan 35.000 schoonheidsspecialisten hier uitstekende resultaten mee.

Lees verder »

Webecos

Webecos Elementary Skincare producten zijn oer-Hollands cosmetica. Nuchter en eerlijk. Alles wat we ontwikkelen en maken, komt uit eigen koker. Voor wat betreft innovaties en andere vernieuwingen zijn we in ons laboratorium dagelijks op zoek naar nog betere formules voor huidverzorging en huidverbetering. En onze productie en kwaliteitscontrole staat al sinds de oprichting onder streng toezicht van apothekers.

Lees verder »