Wellnessplein

Deynique Cosmetica B.V.

Het Goorke 31
4906 CZ Oosterhout

Tel: 0162-574757
E-mail: info@deynique.nl

Over Deynique Cosmetica

Waar Deynique Cosmetica zich in onderscheidt ten opzichte van andere merken, is het ondernemersgericht denken. We denken niet alleen aan kwalitatieve producten, maar ook aan het inkomen van de schoonheidsspecialiste.

Deynique Cosmetica biedt haar klanten allround-ondersteuning aan. Coaching en consulting door deskundigen met meer dan 25 jaar ervaring, die continu innoveren. Hierdoor kun jij een werkwijze integreren in je bedrijf waardoor je kunt opschalen zonder tegen een ‘plafond’ aan te komen. Je hoeft dus geen hippe coach in te huren om jouw bedrijf een boost te geven: de ondersteuning is kosteloos bij het Deynique Cosmetica-concept inbegrepen.

Waarom we dit doen? Kort gezegd: als jij verdient, verdienen wij als leverancier ook. Een succesvolle salon met een goede omzet is dus voor ons beiden belangrijk.

Wil je meer weten over onze producten en onze ondersteuning, of gewoon eens een keer kennismaken? Bezoek dan onze website.

Deynique Cosmetica B.V.
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leny HespLeny Hesp
21:11 21 Jan 22
Zo fijn als.je.leverancier met je meedenkt. Het opsturen van pakjes kan iedereen maar echt ondersteunen bij t runnen van je salon? Dan moet je bij Deynique Nederland zijn.
js_loader

Deynique Cosmetica

Elke schoonheidsspecialiste weet namelijk dat de werking van een behandeling na 2 à 3 dagen verdwenen is, hoe sterk de werkstoffen van een behandeling ook zijn. Het is de dagelijkse verzorging die het verouderingsproces kan vertragen. Bij Deynique Cosmetica zijn de behandelingen dan ook juist de bijkomstigheid. Een aanvulling op de thuisverzorging.

Lees verder »