Wellnessplein

Deynique Cosmetica B.V.

Het Goorke 31
4906 CZ Oosterhout

Tel: 0162-574757
E-mail: info@deynique.nl

Over Deynique Cosmetica

Waar Deynique Cosmetica zich in onderscheidt ten opzichte van andere merken, is het ondernemersgericht denken. We denken niet alleen aan kwalitatieve producten, maar ook aan het inkomen van de schoonheidsspecialiste.

Deynique Cosmetica biedt haar klanten allround-ondersteuning aan. Coaching en consulting door deskundigen met meer dan 25 jaar ervaring, die continu innoveren. Hierdoor kun jij een werkwijze integreren in je bedrijf waardoor je kunt opschalen zonder tegen een ‘plafond’ aan te komen. Je hoeft dus geen hippe coach in te huren om jouw bedrijf een boost te geven: de ondersteuning is kosteloos bij het Deynique Cosmetica-concept inbegrepen.

Waarom we dit doen? Kort gezegd: als jij verdient, verdienen wij als leverancier ook. Een succesvolle salon met een goede omzet is dus voor ons beiden belangrijk.

Wil je meer weten over onze producten en onze ondersteuning, of gewoon eens een keer kennismaken? Bezoek dan onze website.

Deynique Cosmetica B.V.
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Leny HespLeny Hesp
10:41 17 May 23
Altijd fijne samenwerking en b estellingen die op tijd binnen komen
Veerle VanhalleVeerle Vanhalle
18:12 24 Apr 23
Een bedrijf met familiale sfeer, die veel tijd besteed aan het begeleiden en opleiden van de schoonheidsspecialiste bij productkennis en behandelingstechnieken.Die niet alleen een product verkoopt, maar ook de werking in een instituut begeleidt en helpt om een financieel gezond bedrijf te worden
Philma KoksPhilma Koks
12:39 24 Apr 23
Als ik niet tevreden was,dan had ik geen 32 jaar met Deynique gewerkt.Deynique doet wat andere merken beloven.
Gerda KazemierGerda Kazemier
17:55 17 Apr 23
Deynique team zorgt dat je actief bezig blijft met je salon.Voor vakinhoudelijke cursussen en voor acties om meer goede klanten te krijgen en te houden kun je bij deynique aankloppen.
Leny HespLeny Hesp
21:11 21 Jan 22
Zo fijn als.je.leverancier met je meedenkt. Het opsturen van pakjes kan iedereen maar echt ondersteunen bij t runnen van je salon? Dan moet je bij Deynique Nederland zijn.
js_loader

Deynique Cosmetica

Elke schoonheidsspecialiste weet namelijk dat de werking van een behandeling na 2 à 3 dagen verdwenen is, hoe sterk de werkstoffen van een behandeling ook zijn. Het is de dagelijkse verzorging die het verouderingsproces kan vertragen. Bij Deynique Cosmetica zijn de behandelingen dan ook juist de bijkomstigheid. Een aanvulling op de thuisverzorging.

Lees verder »