Wellnessplein

INMA Cosmetics Nederland bv

Gezellenstraat 5
3861 RD Nijkerk

Tel: 033-2461024
E-mail: info@inma-cosmetics.com

INMA Cosmetics Nederland bv is sinds 1991 actief als zelfstandig importeur van luxe cosmetica in Nederland. Vanuit Nijkerk distribueren wij een viertal hoogwaardige huidverzorgingsmerken, die via schoonheidsspecialisten en spa’s worden verkocht aan de consument. INMA Cosmetics is een moderne en vooruitstrevende organisatie. Dit vertaalt zich in het adequaat anticiperen op ontwikkelingen op consument-, product-, merk-, en bedrijfsniveau.

 

Inma Cosmetics Nederland B.V.
3.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Heel fijn bedrijf, persoonlijk contact, en fijne samenwerking!
js_loader

 

FILLMED

Een ongelooflijke booster tegen huidveroudering Een mooie jonge huid behouden willen we toch allemaal? FILLMED maakt deze droom waar met de SKIN PERFUSION lijn. Door 40 jaar lange expertise in de esthetische geneeskunde te combineren met cosmetica heeft FILLMED dit weten te realiseren.

Lees verder »

Valmont

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een van de, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont schoonheidsbehandelingen. Door de diversiteit aan behandelingen is er voor ieder huidtype een ritueel.

Lees verder »

SCRUB & RUB

Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur en daarom zijn alle producten parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. De basis bestanddelen van alle productlijnen is kokoslie, dode zeezout, cacaoboter en amandelolie.

Lees verder »

ELEMIS

Het Nummer 1 Britse huidverzorgings- en spa merk. ELEMIS is verkrijgbaar in ruim 92 landen en in meer dan 1600 luxe spa’s en salons. Daarnaast is het ook verkrijgbaar in luxe hotels en cruiseschepen en behoort het tot het dagelijkse ritueel van ruim 6,5 miljoen ELEMIS fans!

Lees verder »

1944 Paris

In Frankrijk heeft 1944 Paris al vele harten veroverd en niet alleen omdat 1944 Paris het enige premium, professioneel én ecologisch verantwoord merk op de markt is: de prijs, zowel voor u als voor de consument.

Lees verder »